IOTA en DASH stegen maar waarom?

De crypto-markten zien er momenteel bullish uit en lijken de problemen van Bitcoin ETF-afwijzing achter de rug te hebben, echter gaan we nu aandacht schenken aan een tweetal munten die de afgelopen dagen piekte en waarom piekte zij?

Dash partnership met Kripto Mobile Corporation (KRIP)

Vorige maand ging de Dash Core Group een samenwerking aan met Kripto Mobile. Een groot deel van die deal was het promoten van DASH-adoptie in Latijns-Amerika, te beginnen met Venezuela. Dit werd gedaan door een mobiele telefoon te leveren voor minder dan $100,-. Het mobiele apparaat zal DASH-portefeuilles integreren en gebruikers in staat stellen hun eigen valuta eenvoudig om te zetten in G + DASH. Deze actie heeft een nieuwe crypto-gebruikers opgeleverd en niet alleen seriële beleggers of speculanten. Het is deze strategische samenwerking die op de voorgrond is getreden om DASH-adoptie en andere cryptocurrencies te stimuleren. De lokale valuta van Venezuela, Bolivar, is vorige week met ongeveer 95% gedaald en dit heeft gezorgd voor een enorme economische tegenslag. Burgers gingen zichzelf behoeden voor een nieuwe duik en zette hun fiat om in cryptocurrencies. Het door DASH aangedreven apparaat maakt dergelijke conversies eenvoudiger en wordt een populaire keuze in Venezuela.

IOTA-prijs samenwerking met Japanse gigant Fujitsu

Volgens een vergelijkbaar patroon heeft de IOTA-munt de laatste tijd enorme winsten behaald. De muntontwikkelaars werken samen met het in Tokyo gevestigde IT-bedrijf Fujitsu om o.a. de integratie van IOTA in de toeleveringsketens te bevorderen. Het proof of concept voor de nieuwe deal zegt het volgende: “Fujitsu is goed uitgerust om IOTA uit te rollen als de nieuwe protocolstandaard, omdat zij experts zijn in zowel IT-services als in de productie van IT-producten.” Deze stap zal waarschijnlijk de acceptatie van IOTA in de mainstream bevorderen en de katalysator zijn voor enorme groei van de marktwaarde van de munt.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!