Pornhub gaat partnerschap aan met PumaPay voor crypto betalingen

De canadese streamingwebsite voor volwassenen, genaamd Pornhub, heeft een partnerschap aangekondigd met cryptocurrency betaling en facturering startup ”PumaPay”. Om het mogelijk te maken dat leden kunnen betalen in cryptocurrency, volgens een tweet van 23 augustus.

Pornhub accepteert nu PumPay met zijn ”unieke” pull-betalingsprotocol waarmee gebruikers automatisch hun abonnementen kunnen betalen, waaronder PornHub Premium. Pornhub promootte de samenwerking met YouTube video “Pornhub en PumaPay Save the World.”

Deze actie volgt een soortgelijke overeenkomst met cryptocurrency Verge (XVG) van April. Dankzij de samenwerking met Verge kunnen klanten met de munt betalen voor Pornhub Premium en alle aankopen binnen het product.

Eerder deze maand onthulde Pornhub dochter Tube8 plannen om een blockchain powered platform te ontwikkelen voor gebruikers om crypto te verdienen voor het kijken naar en communiceren met Tube8-video’s. Door een samenwerking met Vice Industry Token (VIT), zal Tube8 een platform creëren voor zijn 10 miljoen gebruikers, waardoor ze de kans krijgen “betaald te worden om hun gratis inhoud open te stellen voor anderen.”

In maart kondigde Playboy Enterprises aan dat het een online portemonnee gaat ontwikkelen. Hiermee zal het bedrijf klanten mogelijk maken om in cryptocurrency te betalen voor online media.

Echter, eerder deze maand vervolgde Playboy het Canadese bedrijf Global Blockchain Technologies voor het verzuimen om een deal te sluiten, waarin ze het blockchain-platform zouden integreren in de Playboy-websites.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!