$12 miljard omhoog vanwege BitMEX

De totale markt van alle cryptocurrencies schoot in iets meer dan een uur omhoog naar meer dan $12 miljard om een ​​piek te behalen van $222,8 miljard, voordat alles weer lichtjes daalde tot $217,7 miljard.
BTC chart marketcap
Afbeelding afkomstig van coinmarketcap
Er was de afgelopen dagen een hoop sideways action rond de $6.400- $6.500, voordat BTC een 5 procent piek kreeg in een tijdbestek van slechts 45 minuten. Hierdoor tikte Bitcoin de prijs aan van $6.790. De leidende cryptocurrency is sindsdien licht gedaald richting de $6,680 (+4%). Bitcoin heeft deze week een groei doorstaan van bijna 6 procent, maar als we kijken naar de maand chart dan is hij bijna 10 procent gedaald. Door deze piek van vannacht hebben de meeste munten een groei gezien. Zo liep dit bij de meeste munten op tussen de 4 en 9 procent winst, slechts één van de top tien cryptocurrencies bleef achter. Van de tien beste munten heeft EOS (EOS) de meeste groei gehad in de periode van 24 uur, een stijging van 8,7 procent. In de top twintig munten heeft altcoin VeChain (VET) de meeste groei gezien op de dag, maar liefst 18,67 %.Dit is nu weer gedaald naar ongeveer 5%. Crypto influencers begonnen na de piek massaal op twitter te reageren. Ze merkten op dat deze scherpe opleving van de crypto-markten is begonnen, vanaf het moment dat crypto trading platform BitMEX aankondigde de handel stop te zetten vanwege gepland onderhoud.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!