Worldcoin (WLD) blijft stijgen, maar kan het $2 bereiken?

Worldcoin (WLD) heeft de afgelopen week een indrukwekkende opmars laten zien in de cryptomarkt, waarbij de koers flinke winsten boekte. Volgens gegevens van CoinMarketCap is de prijs van WLD in de afgelopen 24 uur met maar liefst 10% gestegen.

Deze sterke prijsstijging weerspiegelt een toenemende interesse in de munt, nu steeds meer marktdeelnemers op de hoogte raken van het momentum dat Worldcoin op dit moment ervaart.

Stijging in actieve adressen

De handelsactiviteit rond Worldcoin blijft toenemen, wat de opwaartse beweging van de altcoin verder aandrijft. Het aantal actieve adressen dat in interactie staat met WLD steeg in de afgelopen 24 uur met 8%. Dit duidt erop dat steeds meer beleggers betrokken raken bij de handel in deze cryptomunt. Een toename van actieve adressen betekent doorgaans dat er meer koop- en verkoopactiviteiten plaatsvinden, wat de liquiditeit van de munt bevordert.

intotheblock

Lage winstgevendheid blijft een zorg

Ondanks de sterke prijsstijging is de winstgevendheid van WLD-houders nog steeds laag. Slechts 11% van de investeerders staat op het moment van schrijven op winst. Dit wijst op een bredere bearish stemming in de markt, aangezien de meerderheid van de beleggers hun initiële investeringen nog niet heeft terugverdiend.

De kloof tussen de prijsstijging en de winstgevendheid van de houders wijst op een zekere mate van onzekerheid binnen de markt. Hoewel de prijs flink is gestegen, hebben de meeste beleggers nog niet geprofiteerd van de recente groei.

WLD Worldcoin

Zal WLD de $2 bereiken?

De grote vraag onder veel handelaren is of Worldcoin erin slaagt de stijgende lijn vast te houden en het niveau van $2 kan doorbreken. Hoewel de stijging in actieve adressen een positief signaal is, suggereren verschillende on-chain data dat een voorzichtige verwachting meer gepast is. De lage winstgevendheid van huidige houders wijst namelijk op een lichte bearish stemming, wat de opwaartse potentie van de munt op korte termijn zou kunnen beperken.

Het is nog onzeker of Worldcoin erin slaagt om verder te stijgen, maar de huidige marktontwikkelingen zullen de komende tijd scherp in de gaten worden gehouden door beleggers.