Pancakeswap kopen

Over Pancakeswap

PancakeSwap, in 2020 door anonieme ontwikkelaars gelanceerd, is een gedecentraliseerde exchange (DEX) gebouwd op de Binance Smart Chain (BSC). Dit betekent dat je zonder een intermediaire tokens kunt verhandelen. De token biedt verschillende financiële diensten, zoals liquiditeitspools, yield farming en staking.

Waar koop je PancakeSwap (CAKE) token?

Wil je Pancakeswap kopen? Je kunt handelen tussen verschillende tokens, liquiditeit verstrekken aan pools en deelnemen aan farming om de token CAKE te verdienen. Deze token wordt in het algemeen gebruikt voor beloningen, governance en als betaalmiddel voor transactiekosten op het PancakeSwap-ecosysteem.

Via ons stappenplan leer je hoe je eenvoudig de CAKE coin kunt kopen. Lees snel verder!

  1. Vergelijk cryptocurrency exchanges

Om te beginnen is het aan te raden om een vergelijkingswebsite te gebruiken waarmee je verschillende exchanges kunt vergelijken. Zo krijg je een beter overzicht van bijvoorbeeld de betalingsmogelijkheden – bankoverschrijving, iDeal of creditcard – en kun je controleren of de exchange in Nederland haar diensten aanbiedt.

CAKE kopen bij Coinmerce

Klik hier

CAKE kopen bij MEXC

Klik hier

CAKE kopen bij Bitvavo

Klik hier

CAKE kopen bij Gate.io

Klik hier

 

  1. Identificeren bij de exchange

Zodra je een exchange hebt gekozen, maak je een account aan. Hiervoor heb je meestal een e-mailadres, telefoonnummer en identiteitsbewijs nodig. Het verifiëren van je identiteit (ook bekend als Know Your Customer of KYC) is belangrijk als je PancakeSwap koopt om later geld te kunnen storten. Op enkele exchanges kun je verhandelen zonder KYC, maar dan kun je geen euro’s van je bankrekening overmaken. Wees hiervan bewust en doorloop de procedure om CAKE coin met euro’s te kunnen kopen. Verhoog vervolgens de veiligheid van je account door middel van 2FA. Lees hier meer over het veiligstellen van je cryptovaluta.

  1. PancakeSwap (CAKE) kopen

Eenmaal geverifieerd is het tijd om de PancakeSwap token te kopen. Door middel van de directe koopoptie kun je de CAKE coin tegen een vaste prijs kopen. Is deze optie niet beschikbaar op de exchange? Als alternatief kun je op de spotmarkt handelen en je eigen koopprijs bepalen. Wil je PancakeSwap kopen met een andere cryptomunt? Ga dan naar de desbetreffende munt en selecteer daar ‘Swap’ om aan te geven dat je PancakeSwap wilt ontvangen. Weet je niet zeker of het nú het juiste moment is om PancakeSwap te kopen? Om die beslissing te maken, kun je de CAKE koers bekijken en inzien hoe de token de laatste tijd presteert.

  1. Je CAKE coin opslaan

Je kunt ervoor kiezen om je CAKE-tokens op de exchange te laten staan, maar een veiliger alternatief is het gebruik van een persoonlijke wallet. Dit kan een software-wallet of een hardware-wallet zijn. Hardware-wallets worden over het algemeen als de veiligste optie beschouwd.