Ripple betaalt $125 miljoen aan SEC en geruchten omtrent mogelijk belangrijke aankondiging

Er doen momenteel geruchten de ronde dat Ripple Labs haar opgelegde boete van $125 miljoen al aan de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft voldaan. Prominente figuren op X hebben deze speculatie verder aangewakkerd en het nieuws heeft sindsdien veel aandacht gekregen van de cryptogemeenschap.

Een prominent lid van de XRP-gemeenschap, op X bekend als JackTheRippler, deelde dat Ripple al $125 miljoen aan de SEC had uitgekeerd. Daarnaast hintte hij op een belangrijke aankondiging volgende week. Tot slot wierp hij ook meer licht op de situatie rond Ripple en XRP.

Heeft Ripple de SEC betaald?

Om deze geruchten verder aan te wakkeren, meldde Whale Alert, een alom gerespecteerd platform voor het volgen van grote transacties, onlangs een substantiële transactie met betrekking tot Ripple. Volgens Whale Alert werd 200 miljoen XRP, ter waarde van ongeveer $118,96 miljoen, overgemaakt van een Ripple-wallet naar een onbekende wallet.

Deze transactie heeft ertoe geleid dat velen speculeren dat het verband houdt met Ripple’s vermeende betaling aan de SEC, wat overeenkomt met de uitspraak van de rechtbank die Ripple verplichtte om binnen 30 dagen $125 miljoen te betalen.

De gerapporteerde betaling en de daaropvolgende transactie hebben belangrijke implicaties voor Ripple en de bredere cryptomarkt. Als dat waar is, zou de betaling aan de SEC het einde van het langdurige juridische geschil kunnen bezegelen, aangezien Ripple de SEC niet langer iets verschuldigd zou zijn en XRP volledig vrij zou zijn van juridische onrust.

Ripple’s grote aankondiging

JackTheRippler’s onthulling over een vermeende grote aankondiging heeft ook de verwachtingen binnen de cryptogemeenschap doen stijgen. Zijn opmerkingen zijn veel gedeeld en breed besproken, wat de grote interesse en verwachting rondom Ripple’s volgende stappen laat zien.

Bovendien komt het Ripple Swell-evenement eraan, en Ripple CEO Brad Garlinghouse beschreef het onlangs als het beste evenement tot nu toe. Het bedrijf heeft een line-up van ervaren sprekers gedeeld. De gemeenschap is enthousiast over de enorme aankondigingen die dit evenement met zich meebrengt. Ripple’s Swell-evenement wordt gehouden tussen 15 en 16 oktober in Miami, Florida, en de gemeenschap is enthousiast over wat er gaat gebeuren met XRP.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!