Bitcoin is slechts enkele weken verwijdert van een nieuwe all-time high, aldus analist

De veel gevolgde Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe gelooft dat Bitcoin (BTC) slechts enkele weken verwijderd kan zijn van het bereiken van een nieuwe all-time high (ATH).

Van de Poppe vertelt zijn 722.100 volgers op X dat zolang Bitcoin het niveau van $60.000 als steun behoudt, de koningsmunt binnenkort een enorme rally zou kunnen beginnen. Hij waarschuwt echter dat Bitcoin historisch gezien slecht heeft gepresteerd in augustus en september. Hij beschrijft het als volgt:

“Bitcoin moet boven de $60.000-$61.000 vasthouden en dan zullen we een voortzetting zien richting het hoogste punt ooit. Historisch gezien zijn augustus en september slecht. Ik verwacht echter dat vanaf half augustus het momentum begint te veranderen. Nieuwe ATH in september/oktober.”

Vervolgens zegt de analist dat Ethereum (ETH) zou kunnen corrigeren naar de $2.500 range voordat het zich zou kunnen verzamelen richting nieuwe ATH’s als het er niet in slaagt het gebied rond de $3.100 op de daily chart vast te houden als ondersteuning. Hij geeft het volgende aan:

“Ethereum houdt vast aan het cruciale ondersteuningsgebied. Als dit verloren gaat, zal Bitcoin waarschijnlijk $60.000 testen en Ethereum zal minder dan $2.800 testen als de laatste grote correctie. Als dat niet gebeurt en we gaan weer verder, dan is het feest.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!