Solana veert terug na niet te zijn doorgebroken onder de steun van $118

Solana (SOL) onderging onlangs een prijscorrectie nadat het niet lukte om onder het kritieke steunniveau van $118 te zakken. Deze opleving duidt op sterke koopinteresse op dit niveau, wat verdere dalingen voorkomt en de prijs stabiliseert.

Het $118 niveau heeft zich bewezen als stevige ondersteuning, waarbij marktdeelnemers Solana’s prijsactie nauwlettend volgen voor tekenen van herstel of hernieuwde neerwaartse druk. Terwijl Solana deze cruciale fase doorgaat, analyseren handelaren en investeerders technische indicatoren en marktsentiment om de volgende stappen van de cryptocurrency te voorspellen.

Dit artikel is bedoeld om de recente prijsbeweging van SOL te analyseren na het herstel vanaf het kritieke steunniveau van $118. Daarnaast worden technische indicatoren, marktsentiment en bredere trends in de cryptocurrency-markt onderzocht om een diepgaand inzicht te bieden in de huidige marktdynamiek en toekomstige vooruitzichten van Solana.

Op het moment van schrijven is de prijs van SOL met meer dan 9% gestegen, handelend rond $137, met een marktkapitalisatie van meer dan $63 miljard en een handelsvolume van meer dan $3 miljard. In de afgelopen 24 uur is de marktkapitalisatie van SOL met 8,93% gestegen, terwijl het handelsvolume met -23,83% is afgenomen.

Solana’s prijsreacties na afwijzing bij $118

Op de 4-uurs grafiek probeert SOL na de afwijzing bij het $118 steunniveau boven de 100-daagse Simple Moving Average (SMA) en de weerstand van $140 uit te komen.

Solana

Ook de Moving Average Convergence Divergence (MACD) op de 4-uurs grafiek signaleert een bullish beweging voor SOL, omdat de MACD-histogrammen actief boven de nullijn trenden met goede momentum. De signaallijn van de indicator heeft ook een opwaartse kruising gemaakt boven de MACD-lijn en ze bewegen richting de nullijn.

Hoewel de prijs van SOL op de daggrafiek bearish is en handelt onder de 10-daagse Simple Moving Average (SMA), vertoont de prijs een opwaartse trend met goede momentum nadat het niet slaagde om onder het $118 steunniveau te breken.

Solana

Tot slot bevestigt ook de 1-daagse MACD-indicator de opwaartse beweging van Solana, aangezien de MACD-histogrammen boven de nullijn trenden. Zowel de signaallijn als de MACD-lijn hebben een kruising gemaakt en bewegen richting de MACD-nullijn.

SOL: Gaan we vliegen of stagneren?

Op dit moment probeert Solana een opwaartse beweging te maken naar het weerstandsniveau van $140. Als de prijs van SOL dit niveau doorbreekt, zal het blijven stijgen om het weerstandsniveau van $160 te testen en mogelijk verder gaan naar het niveau van $188 en andere hogere niveaus.

Echter, als de prijs het weerstandsniveau van $140 bereikt en er niet boven weet uit te breken zoals voorspeld, zal het weer beginnen te dalen richting het steunniveau van $118. Als het onder dit steunniveau breekt, zal het blijven dalen om het steunniveau van $99 te testen. Bovendien zou Solana een verdere daling kunnen zien om het steunniveau van $79 te testen op de grafiek als het onder het steunniveau van $99 breekt.

Solana

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!