Notcoin daalt met 14% terwijl fans verward zijn over toekomst

Notcoin heeft vandaag zijn token met 14% zien dalen te midden van een bredere marktcrash. Bovendien lijkt de aangekondigde nieuwe start de fans in verwarring te hebben gebracht over de toekomst van het project.

Vorige week wees een cryptische boodschap in de Telegram-chat op een “nieuwe start” voor het project, wat mogelijk hintte op een samenwerking met The Open Network (TON) NFT-project Lost Dogs.

Op woensdag werd een mysterieus bericht op sociale media geplaatst, waarin een nieuw verhaal voor het virale Telegram-spel begon, waarbij een hond werd geboren uit een Notcoin. In plaats van de gemeenschap te enthousiasmeren, lijkt het erop dat velen alleen maar verward zijn over de richting van het project. “Wat zal er met Notcoin gebeuren,” las een bericht in de Lost Dogs Telegram-chat. “Niet interessant, broo,” zei een ander. “Notcoin is dood,” reageerde een ontevreden investeerder.

Over de week is Notcoin met 31% gedaald naar $0.00999. Dit komt te midden van een bredere neerwaartse trend in de crypto-markt, waarbij Bitcoin met 10% is gedaald, Ethereum met 15%, en de bredere GameFi-categorie, zoals gedefinieerd door CoinGecko, met 23% is gedaald. Naast deze nieuwe start kondigde het project ook zijn “Explore” platform aan, waarmee nieuwe projecten kunnen worden ontdekt via de Telegram-app van Notcoin.

Voor spelers zal Explore hen introduceren aan nieuwe Telegram-spellen in ruil voor beloningen—tot $0.20 per voltooide campagne. Voor game-ontwikkelaars zal hun project worden geïntroduceerd aan meer dan 40 miljoen gebruikers. Ontwikkelaars moeten echter minstens $20.000 aan Notcoin-tokens verstrekken om de beloningen te helpen financieren.

Daarnaast kondigde Notcoin een Telegram Gaming Accelerator aan in samenwerking met gaming-oplossingenbedrijf Helika. Het initiatief is bedoeld om game-ontwikkelaars te helpen de volgende golf van Telegram-gebaseerde mini-apps te leiden. Aanmeldingen voor de eerste groep openen volgende week, aldus de aankondiging.

Ondanks al deze aankondigingen blijft Notcoin in het rood en is het de op drie na grootste verliezer deze week onder de top 100 crypto tokens—minder dan een procentpunt achter Pepe en Lido DAO, en iets meer achter Core.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!