BingX breidt partnerschap uit met voetbalclub Chelsea FC

Cryptocurrency-exchange BingX heeft aangekondigd dat het zijn partnerschap met Chelsea Football Club uitbreidt. In het nieuwe Premier League-seizoen van 2024/25 maakt BingX de overstap van mouwsponsor naar officiële trainingskledingpartner voor het mannenteam.

Deze upgrade zorgt ervoor dat het logo van BingX de komende twee jaar op de voorkant van de trainingskleding van spelers en coaches te zien is. Vivien Lin, Chief Product Officer van BingX, zei het volgende over de uitbreiding van het partnerschap:

“We zijn verheugd om onze samenwerking met Chelsea naar een hoger niveau te tillen als de officiële trainingskledingpartner van het mannenteam. Dit partnerschap is een bewijs van onze gedeelde toewijding aan het onvermoeibare streven naar uitmuntendheid en innovatie. We kijken ernaar uit om onze gebruikers en fans te voorzien van unieke ervaringen en kansen, en een toekomst te bouwen die slimmer en gedurfder is.”

Om deze uitbreiding van het partnerschap te vieren, organiseerde BingX een ‘airdrop’-evenement in het Stamford Bridge-stadion van Chelsea. Hierbij werden drones gebruikt om de nieuwe trainingskits in cryptostijl te ‘droppen’. Airdrops verwijzen naar een marketingstunt waarbij gratis cryptocurrencies worden weggegeven.

BingX is daarnaast van plan een ​​handelscompetitie te lanceren. Deze handelscompetitie is geïnspireerd op het drone-evenement en zal de community verder betrekken bij het airdrop-concept. Zo zullen er dagelijkse activiteiten zijn waarbij deelnemers spannende airdrops kunnen ontvangen. Ook krijgen deelnemers de kans op Chelsea-wedstrijdtickets, VIP-ervaringen op wedstrijddagen en merchandise.

Casper Stylsvig, Chief Revenue Officer van Chelsea FC, zei het volgende over de nieuwe partnerschap:

“We zijn verheugd om deze volgende fase van ons partnerschap met BingX in te gaan. De eerste zes maanden van onze samenwerking hebben we al een reeks campagnes en initiatieven van wereldklasse opgeleverd, en we zijn enthousiast over de uitdaging om het komende seizoen groter en gedurfder te gaan.

De campagne die vandaag is gelanceerd om onze nieuwe trainingskleding voor mannen te onthullen, geeft fans een voorproefje van wat ze kunnen verwachten van onze voortdurende samenwerking, die wordt gedreven door innovatie en een gezamenlijke inzet om de norm te stellen in de sector.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!