Coinbase voegt LayerZero (ZRO) en CoreChain (CORE) toe

Cryptocurrency exchange Coinbase heeft aangekondigd dat het LayerZero (ZRO) en Core (CORECHAIN) gaat toevoegen aan het platform. De aankondiging van de beurs was als volgt:

Coinbase zal ondersteuning toevoegen voor LayerZero (ZRO) op het Ethereum- netwerk (ERC-20-token). Verzend deze token niet via andere netwerken, anders kan uw geld verloren gaan. Overboekingen voor dit activum zijn beschikbaar bij @Coinbase en @CoinbaseExch in regio’s waar handel wordt ondersteund.

De toevoeging van LayerZero leidde tot een aanvankelijke prijsstijging naar $4,57 volgens CoinGecko, maar kort daarna zette de prijs een daling in. LayerZero wordt momenteel verhandeld rond $3,50.

Niet veel later meldde Coinbase dat Core (CORECHAIN) ook toegevoegd zou worden aan het platform. Net als bij ZRO moeten gebruikers ervoor zorgen dat ze tijdens het overmaken naar Coinbase het juiste netwerk gebruiken. De aankondiging over Core luidde als volgt:

Coinbase zal ondersteuning voor Core (CORECHAIN) toevoegen aan het Coredao-netwerk. Verzend deze token niet via andere netwerken, anders kan uw geld verloren gaan. Overboekingen voor dit activum zijn beschikbaar in regio’s waar handel wordt ondersteund @Coinbase & @CoinbaseExch.

Core wordt ook verhandeld op andere grote beurzen zoals Bybit en OKX. Het project omschrijft zichzelf als een blockchain die compatibel is met de Ethereum Virtual Machine (EVM) en Ethereum slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties kan uitvoeren

Over Coinbase

Coinbase werd in 2012 opgestart door Brian Amstrong, een ex-AirBnB werknemer, Fred Ehrsam, een ex-Goldman Sachs trader en Blockchain.info co-founder Ben Reeves. Tot op heden is Brian Armstrong nog steeds de sterke man als CEO en een bekend crypto gezicht.

Als één van de eerste maakten zij het mogelijk om met Bitcoin te kopen dankzij bank overschrijvingen. Enkele investeringsrondes en jaren later was het platform in 2014 al uitgegroeid naar meer dan één miljoen gebruikers. Ze gingen ook al snel samenwerkingen aan met Dell, Expedia en Time Inc. zodat zij betalingen in Bitcoin konden aanbieden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!