Gerenommeerde analist voorspelt 1.100% stijging voor SHIB

Toen Shiba Inu (SHIB) opdook, werd het een DOGE-moordenaar genoemd. Sinds die periode wist SHIB de tweede plaats onder de meme coins in te nemen. Nu heeft een gerenommeerde analist echter aangegeven dat hij verwacht dat de munt nog veel potentie heeft om te stijgen.

Shiba Inu’s prijsgeschiedenis

Een SHIB-voorspelling van Moataz “Eljaboom” Elsayed, een kandidaat op de 40 onder 40-lijst van Forbes, trok de aandacht. Eljaboom wees op het verleden van SHIB en suggereerde dat de prijs mogelijk $0,00024 zou kunnen bereiken.

De voorspelling van Eljaboom is gebaseerd op de bewegingen van SHIB sinds medio 2021, toen het een historische mijlpaal bereikte en werd genoteerd op Binance. Hierna maakte SHIB een ongelooflijke prijsstijging door en steeg naar $0,00005. Daarna trok de prijs zich hard terug naar de $0,00001995-regio. Na deze historische stijging bereikte SHIB in oktober 2021 zijn ATH van $0,00008854.

De prijs begon daarna echter weer te dalen. In mei 2022 was het beruchte Terra-evenement één van de redenen achter deze daling. In die periode daalde SHIB onder het ondersteuningsniveau van $0,00001784, zoals hierboven te zien is. Dit steunniveau veranderde later in weerstand. Dit gebied bleef 658 dagen bestaan ​​en was één van de grootste obstakels voor SHIB.

In maart 2024 was het eindelijk zo ver en steeg de meme coin plotseling uit deze regio. De munt behaalde een ongelooflijke stijging van 374% en bereikte een piek van $0,00004567.

De huidige SHIB koers

Gezien de analyse van de bekende naam zou SHIB zijn prijs potentieel met meer dan 1.000% kunnen verhogen ten opzichte van het huidige niveau van $0,00002176. Dit betekent dat SHIB één “0” kan elimineren.

Als al deze voorspellingen uitkomen, zou de marktwaarde van SHIB $141,6 miljard kunnen bereiken. Het is echter bekend dat de markt in het verleden dalingen heeft ervaren als gevolg van economische en politieke gebeurtenissen, die cryptocurrencies negatief kunnen beïnvloeden. Daarom zou het voor beleggers goed zijn om voorzichtig te zijn.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!