Analist voorspelt historische pieken voor Ethereum in juni

Een handelaar die de epische instorting van Bitcoin (BTC) in 2022 nauwkeurig voorspelde, denkt dat Ethereum (ETH) zich opmaakt om zijn recordhoogtes te herzien.

De pseudonieme analist Capo vertelt aan zijn 847.900 volgers op het socialemediaplatform X dat hij bullish is over Ethereum zolang het zijn onmiddellijke steun op $3.600 behoudt:

“ETH ziet er goed uit voor een bullish voortzetting.”

Bron: Capo/X

Op basis van de grafiek van de handelaar lijkt hij te voorspellen dat Ethereum zal stijgen naar $4.100, gevolgd door een lichte correctie en een beweging naar zijn recordhoogte van ongeveer $4.900.

Op het moment van schrijven is Ethereum $3.683 waard, een kleine daling ten opzichte van de vorige dag.

Kijkend naar de bredere cryptomarkt, zegt Capo dat de marktbrede correctie van afgelopen vrijdag hoogstwaarschijnlijk een verkoopactie was ontworpen om zwakke handen uit te schudden. Volgens de analist zal de crypto opnieuw stijgen als BTC boven de $69.000 blijft en ETH hoger dan $3.600 handelt:

“Sterke verkoop naar steun. Alts leden meer, maar het lijkt eerlijk gezegd op een uitschudding. Als deze steunniveaus standhouden, zouden we binnenkort een bullish voortzetting moeten zien.”

Bron: Capo/X

Op het moment van schrijven is Bitcoin $69.429 waard.

Capo zegt ook dat hij nog steeds gelooft dat altcoins deze maand zullen stijgen, zelfs na de correctie van afgelopen vrijdag:

“Ik denk dat juni een heel goede maand kan zijn voor altcoins.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!