Deze drie altcoins laten veelbelovende trends zien

Nu de Bitcoin koers weer boven de $70.000 handelt, kijken analisten alweer naar de altcoin-markt voor potentiële winsten. In dit artikel gaan we drie altcoins bespreken die momenteel veelbelovende trends laten zien.

Bittensor (TAO)

Bittensor (TAO) is gezakt naar zijn historisch sterke ondersteuningsniveau rond de $380. Het token staat momenteel geprijsd op $402,52, wat een stijging van 5,72% op dagbasis weergeeft, ondanks een wekelijkse daling van 1,62%.

Analisten zien dit als een herstest na een uitbraak op de dagelijkse grafiek. De verwachting van voortdurende groei binnen het Bittensor-ecosysteem doet sommige analisten kijken naar $600 als een potentieel opwaarts doel, waardoor de huidige prijs een mogelijke koopkans is voor investeerders.

Render (RNDR)

Render (RNDR) geeft een mogelijke uitbraak aan. Handelend op $10,44, heeft RNDR in de laatste 24 uur 4,38% gewonnen en 1,48% in de afgelopen week. Telkens wanneer de prijs onder de $10 zakt, zijn er herhaalde afwijzingen, wat wijst op een sterke langetermijnvertrouwen van investeerders in Render. Dit bullish sentiment is gunstig voor de toekomstige prestaties van het activum.

Solana (SOL)

Solana (SOL), een gevestigde speler, blijft sterke winsten boeken. SOL staat momenteel geprijsd op $173,36, wat een stijging van 5,17% op dagbasis en een stijging van 2,56% op weekbasis weergeeft.

Volgens een bericht van Our Crypto Talks vormt SOL een bullish omgekeerd ‘head en shoulders’ patroon. De voltooiing van dit patroon, verwacht rond $180, suggereert een mogelijke stijging richting $220.

Langetermijndoelen voor SOL worden geschat op ongeveer $270. Als deze technische analyse nauwkeurig blijkt te zijn, heeft SOL het potentieel om nieuwe all-time highs te bereiken, waardoor het zijn positie als sterke performer in de huidige bullmarkt verstevigt. De huidige prijsactie en technische indicatoren schilderen een positief beeld voor SOL.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!