$3 miljard Ethereum verlaat exchanges na ETF-goedkeuringen

Een on-chain analist en handelaar heeft aangegeven dat crypto-exchanges enorme Ethereum-uitstroom hebben gezien sinds de goedkeuring van spot ETH exchange-traded funds (ETF’s). Ali Martinez vertelde namelijk aan zijn 63.500 volgers op het sociale mediaplatform X dat marktdeelnemers 777.000 ETH ter waarde van $3 miljard hebben opgenomen uit crypto-exchanges sinds de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) vorige maand groen licht gaf voor spot ETH ETF’s.

Ali Martinez / X

Op het moment van schrijven handelt Ethereum voor $3.776, een fractionele daling in de afgelopen dag. Als we naar een andere layer-1 protocol kijken namelijk Toncoin (TON), gaf de analist aan dat diepe zakelijke investeerders druk bezig zijn geweest met het verplaatsen van de altcoin.

Ali Martinez / X

“Het aantal grote Toncoin-transacties (meer dan $100.000) is in 24 uur met 237,5% gestegen! Deze significante toename in TON-whale-activiteit suggereert een strategische verschuiving in hun investeringen en posities.”

Op het moment van schrijven handelt TON voor $6,81, een daling van 1,24% in de laatste 24 uur. Bij het bekijken van Bitcoin (BTC) zei Martinez dat de crypto-koning mogelijk een nieuw all-time high zal bereiken als het erin slaagt om te handelen boven zijn diagonale weerstand.

“Bitcoin lijkt uit te breken uit een symmetrische driehoek! Een voortdurende sluiting boven het weerstandsniveau van $69.330 zou BTC naar $74.400 kunnen sturen.”

Op het moment van schrijven is Bitcoin $68.938 waard, een stijging van 1,56% in de afgelopen dag.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!