Analist belicht vier altcoins die sterkte tonen in de huidige markt

De populaire cryptocurrency-analist Jason Pizzino heeft in een recente video op YouTube aangegeven dat hij naar vier altcoins kijkt die tekenen van kracht vertonen, waaronder Solana (SOL) en de memecoin Pepe (PEPE).

In een nieuwe strategiesessie vertelde Pizzino zijn 327.000 abonnees dat naast SOL en PEPE ook het derivatenplatform Pendle (PENDLE) en de gedecentraliseerde GPU-rendering blockchain Render (RNDR) sterk ogende marktstructuren hebben.

De analist begon met zijn analyse van de Ethereum-concurrent, Solana. Volgens Pizzino ziet Solana er geweldig uit ten opzichte van de Amerikaanse dollar (SOL/USD). Hij beschreef het als volgt:

“Solana houdt ten opzichte van de USD verdomd goed stand. We kunnen het dieptepunt hier zien en het 50% [retracementniveau] terugvallen op $154, dus nog steeds in een relatief sterke positie.”

Verderop in zijn video vertelde de analist dat PENDLE één van de sterkere tokens zou kunnen zijn tijdens de volgende fase van de cyclus. Hij gaf het volgende aan:

“Pendle bevindt zich nog steeds in een relatief sterke positie… Ik suggereer niet dat het recht omhoog gaat; het kan hier enige tijd duren, pauzeren, weer naar beneden komen en hoger. Het belangrijkste is dat het nog steeds boven deze grote 50% ligt, wat er mogelijk toe leidt dat het in de volgende fase een sterkere altcoin wordt. Als het kapot gaat, zwakkere altcoin, zo simpel.”

Vervolgens bracht de analist RNDR ter sprake, waarbij hij aangaf dat de altcoin er niet zo sterk uitziet als de rest van het stel, maar dat hij nog steeds goed stand houdt ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Hij zei:

“Op dit moment nog steeds behoorlijk behoorlijk op de grafiek en vergeleken met de Amerikaanse dollar. Ik houd het hier gewoon vol voor $10 dollar, dus het houdt het nog steeds relatief goed vol.

Als afsluiting van zijn analyse nam de analist de bekende memecoin Pepe onder de loep. Hij gaf aan dat de memecoin zich in een duidelijke opwaartse trend bevindt die goede handelsmogelijkheden kan bieden. Hij sloot af met:

“Hoewel [PEPE] omhoog is, is het nog steeds een sterke altcoin om naar te kijken… Eerder deze maand, toen het hogere dieptepunten begon te bereiken, testte het die toppen en vertrok vervolgens vanaf daar, dus [er zijn] geweldige handel kansen als je kracht vindt in een markt.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!