DeFi-project API3 groeit met 1000% in 100 dagen op gebied van TVS

API3 heeft aangekondigd dat het de grens van $1 miljard in Total Value Secured (TVS) heeft overschreden, wat een groei van tien keer betekent in de afgelopen 100 dagen.

TVS meet de totale waarde van activa die door een platform of protocol worden beschermd, vooral in de crypto- of gedecentraliseerde financiële (DeFi) sectoren, en geeft de veiligheid en adoptie van blockchain-netwerken en DeFi-platforms weer.

Volgens een bericht op X beveiligen de orakeldiensten van API3 momenteel de activa van 20 protocollen, waarbij het DeFi-project PAC Finance van Blast goed is voor 52,1% van het totaal.

Orakels verbinden blockchains met externe systemen, waardoor smart contracts kunnen werken op basis van gegevens uit de echte wereld. De API3-orakelstack is speciaal ontwikkeld voor ontwikkelaars en biedt gebruiksvriendelijke tools, vrije toegang zonder toestemming, geen vereiste codewijzigingen en geen extra infrastructuur.

De API3-orakelstack is ontworpen met de behoeften van ontwikkelaars in gedachten. Het biedt eenvoudige tools, vrije toegang zonder toestemming, geen codewijzigingen en geen extra infrastructuur. Volgens API3 kunnen ontwikkelaars hiermee elk gegevenselement uitlezen en direct beginnen met bouwen.

Opmerkelijk is dat de waarde van de API3-token in februari met 70% steeg na de notering op Bitget, waarbij de marktkapitalisatie toen meer dan $347 miljoen bedroeg. Dit gebeurde een maand nadat Bitget de ondersteuning voor de token aankondigde. Momenteel wordt de API3-token verhandeld voor $2,94, een stijging van 13,45% in de afgelopen maand, terwijl de marktkapitalisatie is gedaald naar $252 miljoen op het moment van schrijven.

API3 heeft als doel de creatie en het vermarkten van grootschalige gedecentraliseerde API’s (dAPI’s) mogelijk te maken. Dit wordt steeds belangrijker naarmate blockchaintechnologie meer wordt toegepast in supply chain management en de gedecentraliseerde banksector.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!