Analist voorspelt XRP prijsstijging naar $20

Nu de cryptomarkt weer zijn bullish momentum te pakken heeft, zijn er verschillende analisten die kijken naar de native cryptocurrency van Ripple Labs. Een bepaalde populaire crypto-analist heeft echter een flink koersdoel voor XRP voorspeld, waarbij hij opmerkte dat de altcoin een belangrijk punt naderde dat mogelijk een grote bull-rally voor de cryptocurrency zou kunnen veroorzaken.

XRP prijsstijging naar $20?!

In een X (voorheen Twitter) bericht op 20 mei voorspelde crypto-analist Javon Marks een sterke bullish uitbraak voor de XRP-prijs in deze marktcyclus. Marks legde uit dat XRP voortdurend een kritisch convergentiepunt naderde, waarbij een opkomend Relative Strength Index (RSI)-patroon duidde op een sterk onderliggend momentum voor de cryptocurrency.

Een RSI is een technisch hulpmiddel dat wordt gebruikt om de snelheid en verandering van prijsbewegingen in een cryptocurrency te meten. Het wordt ook gebruikt om het kortetermijnmomentum van de markt voor cryptocurrency te bepalen.

De analist deelde vervolgens een prijsgrafiek die de XRP-prijsbewegingen van 2018 tot 2025 weergeeft en voorspelt dat het sluitende convergentiepunt en het RSI-patroon van XRP een enorme doorbraak naar nieuwe recordhoogtes signaleren. Hij heeft een ‘conservatief’ doel geplaatst die een prijsstijging weergeeft naar tussen de $15 en $20.

Bovendien vertonen de huidige prijsacties van XRP een bullish patroon dat doet denken aan het patroon dat werd waargenomen tijdens de megarally naar een nieuw recordhoogte van $3,84 in januari 2018. Marks merkte op dat als XRP het ambitieuze koersdoel van $20 zou bereiken, de cryptocurrency om getuige te zijn van een enorme stijging van 2.000% naar 3.000%, wat zich vertaalt naar 20x tot 36x ten opzichte van de huidige prijs.

Ter afsluiting van zijn analyse maakte de crypto-analist bekend dat alle factoren en indicatoren wezen op een mogelijke stijging van de prijs van XRP. Het exacte tijdstip waarop dit zal gebeuren, is echter onzeker.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!