Polygon lanceert Miden Alpha Testnet, wat betekent dit voor de prijs?

Ethereum (ETH)-gebaseerde layer-2 schalingsoplossing Polygon (MATIC) heeft de Miden Alpha Testnet uitgebracht terwijl het zijn evolutionaire reis voortzet. Polygon beschreef het Miden Alpha Testnet als een zk self-sovereign platform met speciale overwegingen voor pioniersontwikkelaars.

Polygon is een protocol met een intense focus op het bouwen. Met het nieuw gelanceerde Testnet zei het protocol dat gebruikers lokaal bewijzen kunnen genereren voor hun statusovergangen. Dit, in tegenstelling tot eerdere bepalingen, zal de ontwikkelaars beschermen tegen het bekendmaken van hun status aan het gehele netwerk.

Polygon zei dat Miden de privacy-push voor de ontwikkelaar verbetert. Dit zal volgens het protocol de ontwikkeling van zelfsoevereine en hoog-doorvoersnelheidsapplicaties mogelijk maken. Voor bouwers betekent dit het ontwerpen van zelfsoevereine en hoog-doorvoersnelheidsapplicaties. Met de zk-aangedreven rollup van Miden kunt u bouwen wat momenteel niet haalbaar is op EVM-ketens.

Als onderdeel van de bredere visie kunnen Polygon Miden-verplegers bouwen wat momenteel niet “haalbaar is op EVM-ketens.” Door de zk-aangedreven roll-up architectuur die Miden aandrijft, nodigt Polygon ontwikkelaars uit om enkele belangrijke functies uit te testen.

Enkele van deze functionaliteiten waar ontwikkelaars mee kunnen experimenteren zijn privénotities en openbare notities. Daarnaast kunnen ze experimenteren met privérekeningen en openbare rekeningen en eenvoudige smart contracts uitvoeren. Deze smart contracts omvatten het maken van nieuwe tokens, het verzenden en ontvangen van activa en het bouwen van een kraan.

Polygon heeft op dit moment veel aantrekkelijke oplossingen, een daarvan heeft geholpen bij het behouden van dominantie als L2. De Polygon CDK-technologiestapel heeft veel entiteiten geholpen die hun eigen onafhankelijke keten willen bouwen. Een van de begunstigden van deze geavanceerde Polygon-technologieën is het top 4-accountancy-reus Ernst & Young (EY).

Volgens eerdere rapporten heeft EY Polygon PoS aangenomen voor zijn Contract Management System. Andere mainstreambedrijven zoals Flipkart, Prada en Adidas hebben ook geëxperimenteerd met het Polygon-protocol.

Het is vermeldenswaard dat op het moment van schrijven, MATIC, het native token van Polygon, met 1,92% is gedaald in 24 uur tot $0,7188. De algemene verwachting is dat MATIC de weg van deze gelijktijdige innovaties zal berijden om op lange termijn te stijgen.

Leden van de gemeenschap roepen het protocol nu al uit vanwege de vele protocollen met weinig economische waarde. Naast Miden heeft de Ethereum L2 ook zkEVM, CDK en POS die ontwikkelaars kunnen versterken afhankelijk van hun doelen. Of er al dan niet behoefte is aan Miden blijft voor de ontwikkelaars om te beantwoorden, maar een herstart van de token op lange termijn blijft een gok die gemeenschapsleden bereid zijn te plaatsen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!