Analist is bullish geworden op deze memecoin

Een veel gevolgde cryptocurrency-handelaar heeft onlangs aangegeven dat hij erg bullish is geworden op één bepaalde memecoin. Hij stelde zelfs dat de uitdager van Dogecoin (DOGE) ver voor loopt op zijn concurrenten.

De pseudonieme analist Cred vertelde zijn ruim 620.000 volgers X (voorheen Twitter) dat hij optimistisch is geworden over de memecoin Pepe (PEPE), de memecoin met een kikkerthema. De cryptostrateeg gaf aan dat PEPE een leider is geworden van de altcoin-markt in termen van marktstructuur, aangezien de memecoin dicht bij zijn hoogste punt ooit komt, zelfs na de marktbrede correctie van vorige maand. Hij beschreef het als volgt:

“Eén van de sterkste alts, met een voorsprong op verschillende andere dankzij het doorbreken van zijn bereik (vs. Bonk en Doge, die hun respectievelijke weerstanden technisch nog steeds aan het testen zijn).

Breakout biedt een bijgewerkte invalidatie, maar als geen enkele positie LTF’s zal moeten doorzoeken en/of hopen op een gecorreleerde pullback via Bitcoin dat niet resulteren in een mislukte breakout.

Algemene opmerking: als uw mandaat spot + holding is voor vele dagen/weken, hoeft u niet zo nauwkeurig te zijn met uw entry, aangezien uw doelstellingen en ongeldigverklaringen breder zijn. Als je picks met een hoger risico wilt, moet je kieskeuriger zijn en strengere ongeldigverklaringen hebben.

Raak niet gehecht aan het slechtste van beide werelden, b.v. een HTF/grotere tijdshorizon-idee hebben, maar dat je er niet in slaagt een deel ervan uit te voeren, omdat de prijs het door u aangegeven niveau op 5 minuten niet perfect heeft getest.”

Op het moment van schrijven staat PEPE op $0,00000865, minder dan 20% verwijderd van het hoogste punt ooit van $0,0000106.

Kijkend naar Dogecoin gaf Cred dat DOGE waarschijnlijk stoom zal verliezen als het zijn onmiddellijke steun opnieuw test op $0,147. Hij zei het volgende:

“Een van die gevallen waarin het bereiken van de beste ondersteuning ervoor zou zorgen dat de grafiek er behoorlijk lelijk uitziet, dus de opties zijn hopen op LTF/ondiepe pullbacks of een breakout-jacht.

Zoals eerder vermeld, is mijn zoektocht naar een uitbraak op zijn best gemiddeld, dus ik zal zien of de intraday-tijdsbestekken een pullback naar H1/H4-ondersteuning bieden voorafgaand aan het laagste bereik.”

Op het moment van schrijven is DOGE $0,162 waard, heel dicht bij het volgende breakout-niveau van de analist.

Wat Bonk (BONK) betreft, zei Cred dat de memecoin er bullish uitziet zolang hij boven het middelpunt van het bereik op $0,000025 handelt. Hij had hierover het volgende te zeggen:

“Bij voorkeur ondiepe pullback- en/of breakout-punters. Het zou een moeilijke opgave zijn om de terugtrekking terug te brengen naar het laagste bereik.

Ik kan de handel in beide richtingen doen binnen deze consolidatie, maar op dit moment (en uit voorkeur) zou ik liever een fatsoenlijke koop krijgen of helemaal niets.”

Op het moment van schrijven handelt BONK op $0,0000262.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!