Shiba Inu-whale koopt 692 miljard SHIB, PEPE-whale hamstert $21 miljoen, ETFSwap (ETFS) -whales maken een weddenschap van $750.000

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Whales die Shiba Inu (SHIB) en Pepe (PEPE) tokens vasthouden, zijn geïdentificeerd als deelnemers aan aanzienlijke cryptotransacties die mogelijk de markt zouden kunnen beïnvloeden.

De laatste tijd is er sprake van een toename van whale-activiteiten, waarbij verschillende crypto-whales hebben waargenomen dat ze grote hoeveelheden munten verwierven of deze van anonieme portemonnees naar specifieke crypto-uitwisselingen overbrachten. Gezien de volatiliteit van de markt hebben deze transacties het potentieel om de prijs van een cryptocurrency enorm te beïnvloeden.

Hoewel sommige whale-transfers op een pessimistisch sentiment kunnen duiden, suggereren andere een meer optimistische kijk op een cryptocurrency. Een opmerkelijk voorbeeld van een potentieel bullish token is ETFSwap ($ETFS), een futuristische cryptocurrency die strategische investeringen heeft aangetrokken van in totaal maar liefst $750.000 van talloze investeerders.

Shiba Inu (SHIB) whale verwerft bijna 700 miljard tokens

In een recente X (voorheen Twitter) post onthulde blockchain-tracker en analyseplatform Whale Alert een substantiële overdracht gedaan door een Shiba Inu (SHIB) whale. Volgens de cryptotracker had een anonieme whale ongeveer 692.400.000.000 Shiba Inu (SHIB)-tokens gekocht van Crypto.com, een populaire crypto-uitwisseling.

Op maandag 8 april vond een aankoop plaats van 692,4 miljard Shiba Inu (SHIB)-tokens ter waarde van ongeveer $19,2 miljoen. De tokens werden vervolgens overgebracht naar een onbekend crypto-portemonnee-adres, waardoor onzekerheid ontstond over hun toekomst.

Wanneer een aanzienlijk aantal cryptocurrencies naar een portemonnee-adres wordt verplaatst, suggereert dit doorgaans dat de belegger van plan is de tokens veilig op te slaan of voor een lange periode vast te houden.

Momenteel ervaart Shiba Inu (SHIB) een lichte prijscorrectie, met een daling van 0,49% in de afgelopen 24 uur. Deze beweging van whales zou mogelijk een bearish trend voor de cryptocurrency kunnen veroorzaken. Het feit dat de anonieme whale nog niet is begonnen met het verkopen van de tokens kan erop duiden dat Shiba Inu (SHIB) zich voorbereidt op een rally in de nabije toekomst.

Ongeacht de uitkomst houdt de markt de potentiële impact van deze Shiba Inu (SHIB)-transacties op de huidige markt nauwlettend in de gaten.

Pepe (PEPE) prijst terwijl de whale 2,63 biljoen tokens beweegt

De prijs van Pepe (PEPE) vertoont de afgelopen maand een gestage neerwaartse trend. Eerder in maart onthulde Whale Alert dat een anonieme crypto-whale een enorme Pepe (PEPE)-overdracht had uitgevoerd vanaf KuCoin, een populaire crypto-uitwisseling.

De on-chain tracker onthulde dat ongeveer 2.635.658.884.119 Pepe (PEPE) tokens naar een onbekend portemonnee-adres waren verplaatst. Destijds werden de 2,6 biljoen tokens gewaardeerd op meer dan $21 miljoen.

Bovendien daalde de prijs van Pepe (PEPE) na de overdracht aanzienlijk, tot ongeveer $0,000074. Momenteel handelt Pepe (PEPE) op $0,00000699, wat een daling van 22,66% in de afgelopen maand weerspiegelt, volgens CoinMarketCap.

ETFSwap ($ETFS) investeerders zetten $750.000 in op het toekomstige traject van token

ETFSwap ($ETFS) biedt zowel beginnende als doorgewinterde crypto-investeerders de kans om potentieel substantiële rendementen te genereren door de aankoop en handel in Spot Bitcoin ETF’s. Vanwege het enorme toekomstige potentieel en de waarde van de cryptocurrency, gedreven door gebruiksscenario’s in de echte wereld, kopen veel investeerders dit token snel en plaatsen ze grote weddenschappen op de waarde ervan in de komende paar jaar.

Er is in totaal al $750.000 opgehaald in de particuliere fondsenwervingsronde, wat de steun en interesse benadrukt die investeerders in deze cryptocurrency hebben getoond.

Als uniek token zal ETFSwap ($ETFS) investeerders in verschillende regio’s over de hele wereld een veiligere, transparantere en betrouwbaardere toegang bieden tot Spot Bitcoin ETF’s en andere tokenized ETF’s in een grote verscheidenheid aan industrieën, waardoor geavanceerde handelsfuncties en -diensten worden geleverd aan gebruikers.

Dit platform heeft al een streng auditproces ondergaan door CyberScope, een toonaangevend auditbureau voor cyberbeveiliging en blockchain. Uit het resultaat van de audit bleek dat er geen gebreken zijn in de onderliggende infrastructuur van ETFSwap ($ETFS) en de technologische kenmerken ervan.

Door de kracht en mogelijkheden van blockchain-technologie te benutten, combineert ETFSwap ($ETFS) naadloos traditionele financiën met Decentralized Finance (DeFi), waardoor gebruikers kunnen profiteren van het beste deel van deze evoluerende ecosystemen.

Gebruikers hebben ook de kans om hun tokens in te zetten om passief inkomen te verdienen. Bovendien zullen grote tokenhouders bestuursrechten hebben, waardoor ze actief en direct kunnen deelnemen aan de activiteiten en toekomstige ontwikkeling van de cryptocurrency.

Nu de voorverkoop al aan de gang is, heeft ETFSwap ($ETFS) effectief de belangrijkste spelers in de crypto-industrie veroverd, door in de eerste fase van de voorverkoop al meer dan 5,4 miljoen tokens te verkopen. Momenteel geprijsd op $0,00854, zal de waarde van het token in de tweede voorverkoopfase stijgen naar $0,01831.

Wees een van de investeerders die klaar zijn om aanzienlijke winsten te maken door middel van strategische investeringen met ETFSwap ($ETFS). De voorverkoopfase eindigt over 26 dagen, dus grijp vandaag nog de kans om in deze tokens te investeren.

Voor meer informatie over de $ETFS-voorverkoop:

WEBSITE
TELEGRAM
TWITTER

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!