Bitcoin Ordinals altcoin stijgt plotseling met 4.600%, maar analist ziet nog mogelijkheden

Een hoog aangeschreven crypto-analist beweert dat een Bitcoin Ordinals altcoin, die de afgelopen weken explosief gestegen is, nog steeds aanzienlijk opwaarts potentieel heeft.

Onder het pseudoniem Bluntz deelt de cryptostrateeg zijn inzichten met zijn 254.300 volgers op X (voorheen Twitter), waarbij hij aangeeft dat hij een longpositie heeft ingenomen op PUPS (Ordinals) vanwege een opwaartse doorbraak in de 4-uur-grafiek van de token.

In technische analyse wordt een uitbraak die plaatsvindt aan de bovenste grens van een stijgend kanaal beschouwd als een bullish beweging.

GIjBRxAXAAE-jGP

Op het moment van schrijven handelt PUPS voor $78, een opmerkelijke toename van 4.656% ten opzichte van het dieptepunt van $1.64 op 17 maart.

Volgens de grafiek van Bluntz vertoont PUPS een gelijkaardig patroon als dat van Nosana (NOS), een gedecentraliseerd crowd-computing protocol, voordat het eerder dit jaar uitbrak.

GIjBRxAXAAE-jGP

De analist deelt ook zijn voorspellingen over Bitcoin

Volgens Bluntz lijkt Bitcoin het consolidatiepatroon van goud rond de recordhoogtes van het edelmetaal te weerspiegelen. Hij toont een grafiek van twee weken van goud waaruit blijkt dat het edelmetaal vier jaar lang binnen een bepaald bereik handelde voordat het uitbrak en recordhoogtes bereikte.

Bluntz merkt op dat BTC mogelijk een vergelijkbaar patroon zal volgen, maar op een versneld tijdschema.

Image

Op het moment van schrijven wordt goud verhandeld voor $2.343, terwijl de waarde van Bitcoin $66.722 bedraagt. Bluntz voorspelt echter dat goud naar verwachting zal stijgen tot wel $4.000 vanwege toenemende inflatiezorgen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!