Nu Ethereum naar verwachting $4,5k zal bereiken na de huidige marktdaling, zijn alle ogen gericht op deze altcoins

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt bevindt zich in een fascinerende fase; Nu Ethereum zich herstelt van de laatste dip, vertoont het tekenen van een sterk herstel. Analisten hebben ook hun ogen gericht op verschillende veelbelovende altcoins. Nu de discussies over een mogelijke bull run in 2024 steeds heftiger worden, willen zowel doorgewinterde als nieuwe investeerders graag inzicht krijgen in het potentiële opwaartse traject. Dit artikel gaat dieper in op wat dit zou kunnen betekenen voor Ethereum en belicht geselecteerde altcoins die de aandacht trekken te midden van deze dynamische marktbewegingen.

BlastUP gaat viraal en haalt binnen een paar weken $4 miljoen op

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op Blast, heeft onlangs furore gemaakt in de cryptowereld met zijn verbluffende debuut, waarmee in slechts een paar weken tijd $4 miljoen werd opgehaald. Veel slimme investeerders haasten zich om BlastUP-tokens te kopen voordat hun waarde omhoog schiet.

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder deelname aan een airdrop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

BlastUP onderscheidt zich van de massa in de cryptowereld. Gesteund door Blast, de zesde grootste blockchain van TVL, biedt het echte bruikbaarheid als startpunt voor DApp-ondernemingen. Met het motto Groei sneller, verdien meer, zet BlastUP zich in om het succes van blockchain-startups te vergroten. Degenen die zich bij BlastUP aansluiten, worden nu onderdeel van een project dat klaar staat om het volgende grote ding in deze bull run te worden.

>> Koop BlastUP-tokens voordat ze omhoogschieten <<

Aptos ziet een vluchtige beweging: De mening van een analist

Aptos (APT) heeft een aanzienlijke prijsdaling meegemaakt. De afgelopen week is het met ongeveer 16,87% gedaald. Het beeld ziet er beter uit als we de tijdlijn verlengen tot zes maanden, waar we een opmerkelijke stijging van meer dan 153,05% kunnen zien. Met een huidige prijs die schommelt tussen $11,54 en $16,82, kan de beweging van APT als impulsief worden beschouwd, met snelle stijgingen en dalingen binnen korte perioden.

Bij het nadenken over de toekomst van APT zijn er zowel hoopvolle als voorzichtige ideeën om te overwegen. Het tweede weerstandsniveau ligt op $25,28, wat wijst op ruimte voor groei als de huidige trends omkeren. Echter, met de dichtstbijzijnde steun op $9,44 en de RSI op een gematigde 38,58, is het nodig om voorzichtig te werk te gaan, aangezien er potentieel voor een daling kan zijn als de steun wordt verbroken. Deze balans van tegengestelde krachten is een signaal om APT nauwlettend in de gaten te houden, rekening houdend met zowel de kans om te stijgen als de mogelijkheid van een neerwaartse trend.

Render’s prijsbeweging onderzocht

Render (RNDR) heeft de afgelopen zes maanden een enorme groei doorgemaakt met een opvallende stijging van 435,97%. De laatste tijd heeft de prijs echter te maken gehad met een neerwaartse trend, met een daling van 2,08% in de afgelopen week en 18,76% in de afgelopen maand. RNDR handelt momenteel tussen $8,80 en $10,70 en laat meer corrigerende bewegingen zien, waarbij hij zich terugtrekt uit hogere prijzen, zoals weerspiegeld in de negatieve veranderingen van één maand en één week.

Gezien de huidige positie van RNDR zijn evenwichtige koersvooruitzichten van cruciaal belang. Aan de positieve kant zou het overtreffen van de dichtstbijzijnde weerstand op $11,65 naar de tweede weerstand op $13,56 kunnen duwen, wat mogelijk op een herstel kan duiden. Een daling tot onder de dichtstbijzijnde steun van $7,84 kan echter aanleiding geven tot verdere dalingen richting $5,93, wat voorzichtigheid rechtvaardigt. Met een relatief neutrale RSI en stochastische waarden zou RNDR op de korte termijn getuige kunnen zijn van zowel consolidatie als volatiliteit.

Optimism prijsanalyse

De afgelopen week daalde de koers van Optimism met ongeveer 3,41%. De afgelopen maand was er een significantere prijsdaling van 32,84%, terwijl de prijs de afgelopen zes maanden met 156,09% steeg. Momenteel handelt OP tussen $2,80 en $3,64. De prijsactie lijkt de laatste tijd corrigerend, na de impulsieve stijging die we gedurende een periode van zes maanden hebben waargenomen.

Het voorspellen van de toekomstige prijs van Optimism kan lastig zijn. Als de trend van de afgelopen zes maanden zich voortzet, zou OP hogere weerstandsniveaus kunnen testen, mogelijk gericht op $4,08 of zelfs $4,92. Als de recente daling van een maand echter aanhoudt, zien we mogelijk dat de prijs zich terugtrekt richting de dichtstbijzijnde steun op $2,41 of verder naar $1,57. De handelsstatistieken van de munt laten gemengde signalen zien, waarbij de RSI neutraliteit suggereert, terwijl de MACD een licht negatief momentum aangeeft. Zowel het mogelijke opwaartse momentum als de neerwaartse correcties moeten nauwlettend in de gaten worden gehouden.

Polkadot’s prijsbewegingen en recente prestaties

Polkadot, een crypto bekend onder de ticker DOT, heeft gevarieerde prestaties gezien. De afgelopen week is DOT met ongeveer 2,56% gedaald. Een maand terugkijkend is het met 18,58% gedaald. In de afgelopen zes maanden is de prijs echter met maar liefst 127,45% gestegen. Onlangs handelde DOT tussen $7,95 en $9,60. De koersbewegingen lijken corrigerend na een eerdere opwaartse trend.

De toekomstige prijs van Polkadot kan door vele factoren worden beïnvloed. De huidige steun van $7,20 zou kunnen blijven bestaan, wat een kans biedt op herstel richting weerstandsniveaus van $10,50 of zelfs $12,15. Maar als de prijs onder de $7,20 daalt, kan deze dalen naar de tweede steun op $5,55. De koop- en verkoopdruk, aangegeven door de RSI en Stochastics, suggereert dat DOT zich niet in het oversold- of overboughtgebied bevindt. Voorzichtigheid is geboden, aangezien markttrends kunnen veranderen en het sentiment kan veranderen.

Conclusie

Er wordt verwacht dat Ethereum na een marktdaling zal stijgen naar $4.500. De focus verschuift naar altcoins zoals APT, RNDR, OP en DOT. Deze tokens kunnen op korte termijn stijgen, maar niet zo veel als BlastUP, dat opvalt vanwege zijn sterke potentieel vanwege zijn innovatieve idee en omdat het deel uitmaakt van het Blast-netwerk.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!