Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

ADA koers zakt onder $0,60, waardoor crypto-whale vertrouwen verzwakt – Waarom stijgt Cardano niet?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De Cardano koers is afgezwakt nadat deze onder de $0,60 gedoken is, met een daling van ruim -10% in de afgelopen 7 dagen en ruim -25% in de afgelopen 30 dagen.

ADA heeft vorige maand een belangrijke piek van $0,80 bereikt, het hoogste niveau sinds 2 jaar, maar is daarna onderuit gegleden. Nadat Cardano zijn piek bereikte door euforie onder investeerders, begon de teleurstelling het roer over te nemen.

Uiteindelijk heeft Cardano nog geen sterke bodem gevonden, waardoor de altcoin de komende tijd nog verder kan dalen. Dus als je je afvraagt: waarom stijgt Cardano niet? Cardano moet eerst een bodem bereiken en consolideren.

Cardano koers daalt verder – Waarom stijgt Cardano niet?

De Cardano koers had enkele weken terug de mogelijkheid om te consolideren rond de 30-daagse moving average (geel), maar is onder dit niveau gebroken voordat het verder zakte richting de $0,60.

Deze week is Cardano ook onder dit belangrijke niveau gebroken, waardoor ADA de komende tijd nog lager kan gaan. 

De verwachting is dat crypto whales vroeg of laat weer zullen investeren in Cardano. Deze grote investeerders kunnen mogelijk rond de $0,48 weer instappen. Uit gegevens van IntoTheBlock blijkt namelijk dat whale transacties sterk omhoog schoten, de vorige keer dat Cardano onder de $0,50 daalde. Het aantal transacties steeg van 5000 naar 7000 in enkele dagen.

Daarnaast lijkt Cardano nog een sterke en trouwe community te hebben, die ook klaar staat om meer ADA in te slaan als de koers te veel daalt. Vooral degenen die geloven in de toekomst van de crypto zullen de Cardano koers goed in de gaten houden.

Cardano zou na de Bitcoin halving nog meer momentum op kunnen bouwen, gezien dit het begin is van een crypto bull run, mogelijk de grootste die we ooit hebben gezien. Hierdoor kunnen meer mensen de crypto markt instappen en zou ook Cardano meer adoptie kunnen krijgen.

Maar voorlopig lijkt het erop dat Cardano verder zal dalen totdat het kan consolideren, zo kan ADA de komende dagen verder dalen richting de $0,50, voordat het mogelijk weer wordt opgeschept door crypto whales en opnieuw de $0,60 kan testen.

Nieuwe kansen op de markt nu Cardano koers tegenvalt

Nu de Cardano koers momenteel niet erg goed presteert, zijn veel investeerders op zoek naar andere kansen. Momenteel zijn er genoeg opties die je op de korte termijn mooie rendementen kunnen opleveren. Zo zijn er een reeks populaire altcoins die het momenteel goed presteren. Hier volgt een selectie van de meest veelbelovende crypto van dit moment.

Slothana (SLOTH) – Memecoin presale nadert $8 miljoen

Recentelijk is de meme coin Slothana gelanceerd op de Solana blockchain. De token heeft al veel aandacht van investeerders getrokken door zijn vernieuwende aanpak die anders is dan traditionele projecten. Deze opkomende cryptomunt onderscheidt zich namelijk doordat het geen standaard presale of directe lancering op exchange heeft. In plaats daarvan maakt Slothana gebruik van een send-to-wallet airdrop systeem. 

Via het send-to-wallet systeem kunnen gebruikers zeer gemakkelijk Slothana tokens verkrijgen. Hiervoor hebben ze alleen een crypto wallet met SOL tokens nodig. Gebruikers kunnen hun Solana tokens naar het Slothana wallet adres sturen om in aanmerking te komen voor SLOTH tokens. Ook kunnen investeerders hun wallet direct verbinden met de officiële website van Slothana, waardoor het proces nog toegankelijker wordt. 

Op dit moment kun je voor 1 SOL-token 10.000 SLOTH tokens krijgen. De Slothana presale heeft al meer dan $7,6 miljoen opgehaald. Hieruit blijkt het vertrouwen van investeerders en de potentie van het project.

Bezoek Slothana 

5TH Scape (5SCAPE) – VR en AR samen in een crypto project

Een opmerkelijk nieuw project dat momenteel veel interesse wekt bij investeerders is 5th Scape (5SCAPE). Het project heeft een innovatief ecosysteem voor Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR), dat gebruikers in staat stelt om toegang te krijgen tot hoogwaardige hardware en accessoires (bijvoorbeeld headsets en stoelen). Daarnaast biedt het een breed scala aan VR- en AR-ervaringen.

Binnen het 5th Scape platform kunnen gebruikers profiteren van veel features. Zo kunnen ze de beste VR- en AR-games, films en educatief materiaal vinden. Daarnaast kunnen ze profiteren van een uitzonderlijke ervaring dankzij de geavanceerde hardware die door 5th Scape wordt aangeboden.

De presale van de native token, 5SCAPE, is momenteel nog bezig. Een token kan worden gekocht voor een gunstige prijs van $0,00285 per stuk. Deze tokens kunnen vervolgens worden gebruikt voor staking. Als investeerders besluiten om de tokens vast te houden, kunnen ze extra voordelen krijgen, zoals toegang tot premium content en stemrecht binnen het project.

Bezoek 5TH Scape 

eTukTuk (TUK) – Presale van duurzame crypto verloopt succesvol

eTukTuk is een baanbrekend groene crypto dat de transportsector wil transformeren door elektrische tuktuks te introduceren. Hiermee wil het een groene revolutie op gang brengen, in het bijzonder in ontwikkelingslanden. Daar is de tuktuk namelijk een populair vervoermiddel, maar ook erg vervuilend. Ze rijden veelal nog op fossiele brandstoffen met vervuilende tweetakt motoren.

Het project heeft daarnaast de ambitie om wereldwijd oplaadstations te installeren. Chauffeurs kunnen vervolgens met $TUK tokens betalen voor de energie uit de eTukTuk laadpalen. Hierdoor kunnen gebruikers makkelijk financiële voordelen behalen door de stijgende brandstofprijzen te vermijden. Tegelijkertijd dragen zij ook bij aan een duurzamer milieu.

De $TUK token wordt gelanceerd op de Binance blockchain en is momenteel te koop via de presale. De coin biedt de optie tot het genereren van een passief inkomen door zijn staking functie. Naast de financiële voordelen biedt eTukTuk ook een Play-to-Earn game, waarbij deelnemers tokens kunnen verdienen door passagiers op tijd naar hun bestemming te brengen.

De presale van de $TUK coin is nog steeds bezig. Momenteel is een token te koop tegen een aantrekkelijke prijs van $0,0295. De prijs zal binnenkort echter verder stijgen. De aanschaf van tokens is eenvoudig en kan worden gedaan met een bankpas, BNB, ETH, of USDT.

Bezoek eTukTuk 

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Nieuwe cryptomunt met stake-to-mine platform

Dit jaar lijkt Bitcoin Minetrix goed te kunnen profiteren van de gunstige omstandigheden rondom de Bitcoin halving. Het project biedt namelijk een gemakkelijkere manier om BTC te minen via de cloud. Hiermee brengt Bitcoin Minetrix het minen van BTC weer terug bij de particulier. Deze sector is over de afgelopen jaren namelijk flink gecentraliseerd, waardoor uitsluitend grote bedrijven met veel kapitaal efficiënt Bitcoin konden minen.

Via het platform van Bitcoin Minetrix kunnen particuliere investeerders Bitcoin minen door de native token BTCMTX te staken. Door het staken ontvang je namelijk cloud mining credits. Deze credits kun je vervolgens weer inzetten voor een deel van de cloud mining opbrengsten in de vorm van Bitcoin.

De tokens zijn momenteel nog te koop in de presale en direct na je aankoop kun je de BTCMTX tokens al staken. Hiervoor ontvang je tijdens de presale alleen nog extra BTCMTX tokens, maar na het aflopen van de presale ook cloud mining credits. Zo kun je dus op verschillende manieren geld verdienen met Bitcoin Minetrix.

Je kunt BTCMTX tokens momenteel in de presale kopen voor een aantrekkelijke prijs van $0,0144 per token. Deze prijs zal naar verwachting echter verder stijgen. Na de lancering van de token wordt verwacht dat de waarde van BTCMTX verder zal toenemen, waardoor nu het ideale moment is om in te stappen.

Bezoek BTCMTX

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!