Investeerders wachten aandachtig op tokenontgrendeling van MANTA

Beleggers in het cryptocurrency-ecosysteem houden scherp toezicht op de ontgrendeling van tokens. Volgens gegevens van het Token Unlocks data-analyseplatform zullen er in de komende zeven dagen token ontgrendelingen ter waarde van $223,37 miljoen plaatsvinden. Het ontgrendelings evenement voor de inheemse MANTA-token van het Manta Network, dat vandaag plaatsvindt, is een gebeurtenis waar investeerders op moeten letten.

Ontgrendeling van MANTA

Volgens informatie van het Token Unlocks-platform zullen er deze week token ontgrendelingen ter waarde van $223,37 miljoen plaatsvinden, met inbegrip van belangrijke ontgrendelingsevenementen. Onder deze ontgrendelingen valt de MANTA-token, de inheemse token van Manta Network.

Het evenement, dat vandaag (1 april) om 03:00 zal plaatsvinden, omvat een hoeveelheid tokens die equivalent is aan 0,75% van de totale MANTA-tokenvoorraad, ter waarde van $5,49 miljoen. Met slechts enkele uren te gaan, houden investeerders het proces nauwlettend in de gaten, en op het moment van schrijven werd de MANTA-token verhandeld voor $2,94. Het MANTA-token ontgrendelingsevenement is een proces dat investeerders zorgvuldig moeten volgen.

manta network

Analyse van de MANTA-grafiek

Na een prijsdaling van MANTA valt op het twee-uursdiagram een opkomende kanaal vormingsstructuur op. Deze structuur biedt waardevolle inzichten voor investeerders, omdat de prijs herhaaldelijk het ondersteuningsniveau test. De prijs die onder de EMA 200 (rode lijn) ligt, wijst op een negatieve kortetermijntrend voor MANTA.

Belangrijke ondersteuningsniveaus om in de gaten te houden op het twee-uursdiagram voor MANTA zijn respectievelijk $2.915, $2.856 en $2.802. Een sluiting van een tweeuursbalk onder het niveau van $2.915, vooral waar het de vormingsondersteuningslijn kruist, zal ervoor zorgen dat de prijs van MANTA momentum verliest.

De belangrijkste ondersteuningsniveaus om op te merken op het twee-uurs MANTA-diagram zijn respectievelijk $2,974, $3,023 en $3,096. Een sluiting van een tweeuursbalk boven het niveau van $3,096, dat boven de EMA 200 ligt, zal MANTA’s prijs helpen momentum te winnen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!