Markeert de pump van WIF, DOGE & BONK een comeback en meme crypto rally? – Met welke meme coins kun je crypto miljonairs worden?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De afgelopen weken heeft er een ware meme crypto rally plaatsgevonden. Na een ware meme coin mania koelde de markt weer iets af, maar inmiddels lijkt er weer een nieuwe crypto rally aan te komen. Dit komt voornamelijk door berichten vanuit de crypto community. Zo hebben bekende crypto influencers uitspraken gedaan over welke meme crypto je crypto miljonair kan maken.

Ben je benieuwd welke crypto dit zijn? In dit artikel zullen we bekende crypto memes behandelen en welke winsten ze kunnen opleveren. We zullen ook wat nieuwere meme coins bespreken, die aan de voorgrond van grote rally’s staan.

Meme crypto mania – Dogecoin en Shiba Inu

In de afgelopen tijd gaat het ontzettend goed met de Bitcoin (BTC) koers. De token wist een nieuwe all-time high te bereiken van $73K. Dit betekent ook veel goeds voor alle andere cryptomunten. Commotie rondom Bitcoin zorgt voor veel nieuwe investeerders. Deze investeerders kijken vervolgens ook naar andere coins, zoals meme coins. 

Dit kon goed gezien worden aan het stijgen van de koers van verschillende populaire meme coins. De bekendste meme coins, Dogecoin en Shiba Inu, hebben een exponentiële groei doorgemaakt in de afgelopen maanden. Zo heeft Dogecoin 106% winst geboekt in de afgelopen drie maanden en Shiba een indrukwekkende winst van 167%.

Medio maart vond er echter een kleine retracement plaats. Dit is vrij normaal na een flinke crypto rally. De verkoopdruk neemt toe naarmate de koers blijft stijgen, wat vaak terug te zien is in de Relative Strength Index (RSI). Op het moment dat deze de score van 70 overstijgt, kunnen we afkoeling verwachten. Dit was ook het geval voor deze meme coins.

Sindsdien lijken de meme coins weer in de lift te zitten, maar de kans op nog eens gigantische winsten wordt wel kleiner. Investeerders die graag in crypto memes investeren zijn op zoek naar parabolische winsten van wel x100 of x1000. Als dit zou gebeuren voor deze twee bekendste meme coins, zouden de marktkapitalisaties van Dogecoin en Shiba Inu ruim $2,5 biljoen en $1,8 biljoen moeten worden bij een x1000 stijging. Dit is een ontzettende uitdaging voor dit soort meme crypto. 

Kleine meme coins met potentie tijdens volgende crypto rally

Naast Dogecoin en Shiba Inu hebben kleine crypto met potentie ook genoten van winsten in de afgelopen maanden. Zo is Bonk (BONK) bijvoorbeeld met 118% gestegen in de afgelopen 3 maanden. DogWifhat was de grote nieuwkomer van de afgelopen tijd met een winst van wel 760% in de afgelopen drie maanden. Dit lijkt meer op de winsten die meme coin investeerders graag zien.

BOME en COQ zijn nog voorbeelden van nog kleinere cryptomunten met een parabolische stijging. The Book of MEME heeft een verbluffende sprong van 1741% gemaakt in de afgelopen maand. 

COQ is de grootste meme coin op de blockchain van Avalanche. Het wist in het afgelopen jaar met 1000% te groeien. Daarom staat het ook op de lijst van meme coins die volgens Bitcoin China, een bekende crypto influencer, van $1000 naar $100.000 kunnen gaan. Andere crypto memes op deze lijst zijn Doge, Pepe, Bonk, Grok, Bome, Wif, Shib en Ninja. 

Opkomende meme crypto die je crypto miljonair kunnen maken

Alle bovengenoemde crypto memes hebben hun eerste, of meerdere, parabolische stijgingen al doorgemaakt. Veel traders van meme coins willen graag zo snel mogelijk crypto miljonair worden, wat alleen mogelijk is met dergelijke stijgingen.

Als de grote stijgingen al hebben plaatsgevonden is er minder kans op nieuwe gigantische winsten. De marktkapitalisaties van deze meme coins zouden dan te veel moeten stijgen voor vergelijkbare resultaten. Mocht je crypto miljonair willen worden, is het dus verstandig om op zoek te gaan naar nieuwe crypto memes met een lage marktkapitalisatie. Wij hebben vier van dit soort meme coins gevonden, die mogelijk naar de maan kunnen gaan. 

Slothana ($SLOTH) – Nieuwe crypto meme met veel potentie

Slothana ($SLOTH)  is een nieuwe meme coin op de Solana blockchain. Het is recentelijk gelanceerd, wat een ontzettend goede zet is. Meme coins gaan namelijk erg goed op dit moment, voornamelijk meme coins op Solana. Deze nieuwe variant heeft dan ook al veel aandacht weten te trekken. 

Slothana is gelanceerd op 25 maart met een klassieke presale. Recentelijk zijn meerdere Solana meme coins viraal gegaan met ‘fair launches’, maar $SLOTH pakt het net anders aan. Het project wist al binnen een korte tijd meer dan $500.000 op te halen via de presale. Dit geeft aan dat het direct populair was binnen de crypto community.

Er gaan geruchten rond dat de oprichters achter Slothana dezelfde zijn als de succesvolle Solana meme coins van SMOG. Deze meme coin wist x75 te pumpen bij lancering en heeft investeerders hierdoor gigantische winsten opgeleverd.

Slothana onderscheidt zich door de presale net wat anders aan te pakken. Het maakt gebruik van een Send-to-Wallet airdrop systeem. Gebruikers kunnen SOL naar een crypto wallet adres versturen om deel te nemen aan de presale. Hierdoor is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om een token aan te schaffen. 

Nu $SLOTH Kopen

Dogecoin20 ($DOGE20) – Meme coin die DOGE kan overtreffen

Op 15 maart ontstond er een nieuwe trend in de cryptomarkt, Dogecoin 20 ($DOGE20) maakte namelijk zijn debuut. Op de eerste dag wist deze meme coin maar liefst $250.000 op te halen voor zijn presale. Hiermee heeft deze crypto direct de toon gezet.

De geschiedenis van meme coins begint bij Dogecoin. Iedereen dacht dat dit slechts een grapje was, maar tegenwoordig is Dogecoin een grote cryptocurrency met een marktkapitalisatie van $26,43 miljard. Dit bewijst dat een sterke community met humor en passie ontzettend veel kan bereiken binnen de crypto sector.

Dogecoin is al 10 jaar geleden gelanceerd. We kunnen ook niet echt meer grote stijgingen verwachten van deze crypto meme. Nu is de tijd aangebroken voor een nieuw hoofdstuk, en dat is waar Dogecoin20 binnenkomt. De altcoin is nieuw, innovatief en het brengt een hoop spannende veranderingen met zich mee.

Dogecoin20 wordt gerund op de blockchain van Ethereum. Dit is al een stap vooruit op de Dogecoin. Hier wordt namelijk gebruikgemaakt van het Proof-of-Stake mechanisme in plaats van het Proof-of-Work mechanisme. Hierdoor verbruikt Dogecoin20 veel minder energie vergeleken met Dogecoin. Daarnaast voegt Dogecoin20 utility toe middels een lucratief staking programma.

Onlangs heeft Dogecoin20 ook de claim datum van de tokens bekendgemaakt: 20 april 2024. Dit is tevens de internationale Doge dag, wat het extra leuk en speciaal maakt.

Koop hier $DOGE20

Smog ($SMOG) – Crypto meme met innovatief airdrop concept

Smog ($SMOG) is een meme coin op Solana die zichzelf onderscheidt door een innovatieve crypto airdrop campagne. Investeerders die $SMOG hebben aangeschaft, kunnen hun tokens staken om toegang te krijgen tot de airdrop beloningen. Dit kan erg lucratief uitpakken als je een goede hoeveelheid tokens gestaked hebt.

Nu hebben de ontwikkelaars het einde van seizoen 1 aangekondigd op 3 april 2024. De schatting is dat deze airdrop een waarde van ongeveer $1 miljoen vertegenwoordigt, wat de koers met 28% doet stijgen tot $0,2253. Gebruikers krijgen meer airdrop tokens als bepaalde opdrachten uitvoeren via de website van Smog.

Blockchain activiteiten, zoals kopen en staken, worden niet meegerekend in seizoen 1. Toch kan dit nog weleens veranderen bij seizoen 2, dat begint op 4 april. In het tweede seizoen zal het kopen en staken van $SMOG tokens een bijzonder gewaardeerde activiteit zijn in de crypto airdrop. 

Deze activiteiten zullen ook zwaarder wegen dan andere opdrachten. Daardoor is nu wellicht het perfecte moment om $SMOG tokens te kopen. Na het verlopen van seizoen 1 zou de $SMOG koers namelijk flink kunnen stijgen. Wij adviseren dan ook om snel te handelen. 

Koop hier $SMOG

Sponge V2 ($SPONGEV2) – De crypto meme met x100 potentie

Sponge V2 ($SPONGEV2) is nu al een tijdje op de markt. De nieuwe en verbeterde versie van Sponge V1 heeft al grote successen geboekt toen het op Polygon en Uniswap gelanceerd werd. De token werd gelanceerd met een Stake-to-Bridge systeem, zodat eerst alle V1 tokens overgezet konden worden.

Begin maart wist de token zijn eerste rally te realiseren. De koers steeg binnen een paar dagen van $0,0017 naar $0,0040. Dit is waarschijnlijk nog maar het begin. Het team is namelijk hard aan het werk om de token op zoveel mogelijk crypto exchanges te listen. Zodra dit lukt, zullen er waarschijnlijk grote winsten geboekt kunnen worden voor vroege investeerders. 

Deze token heeft ook extra utility. Zo is er een lucratief staking mechanisme dat dynamisch bepaald wordt. Het APY hangt af van de hoeveelheid gestakede tokens en de periode van staken. 

De token wordt ook de native token van een P2E racegame. Hier strijden spelers om een plek op de wereldranglijst. De leiders van deze ranglijst krijgen beloningen in de vorm van V2 tokens. Deze token heeft de potentie om de winsten van de eerste versie te herhalen en nieuwe crypto miljonairs te maken, wacht dus niet langer!

Koop Hier $SPONGEV2

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!