Wanneer begint het ALTCOIN-seizoen?! Let op deze crypto’s!

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De halvering van Bitcoin heeft voor opwinding gezorgd in de cryptowereld, wat aanleiding gaf tot voorspellingen van een enorme bull run die de prijzen tot $500.000 zou kunnen doen stijgen. Te midden van deze drukte verschuift de aandacht naar altcoins, omdat investeerders en enthousiastelingen reikhalzend uitkijken naar hun eigen seizoen van potentieel hoge rendementen. Terwijl de ogen gericht zijn op de indrukwekkende rally van Bitcoin, lijkt het toneel klaar voor andere cryptocurrencies om te schitteren, wat duidt op een interessante verschuiving in het digitale valutalandschap.

BlastUP gaat viraal en haalt in slechts één maand $3 miljoen op

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op Blast, heeft onlangs furore gemaakt in de cryptowereld met zijn verbluffende debuut, waarmee in slechts één maand $3 miljoen werd opgehaald. Veel slimme investeerders haasten zich om BlastUP-tokens te kopen voordat hun waarde omhoog schiet.

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder deelname aan een Airdrop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

BlastUP onderscheidt zich van de massa in de cryptowereld. Gesteund door Blast, de zesde grootste blockchain van TVL, biedt het echte bruikbaarheid als startpunt voor DApp-ondernemingen. Met het motto Groei sneller, verdien meer, zet BlastUP zich in om het succes van blockchain-startups te vergroten. Degenen die zich bij BlastUP aansluiten, worden nu onderdeel van een project dat klaar staat om het volgende grote ding in deze bull run te worden.

>> Koop BlastUP-tokens voordat ze omhoogschieten <<

Bullish sentiment tijdens de zes maanden durende stijging van het optimisme

De prijzen voor optimisme zijn de afgelopen zes maanden opmerkelijk gestegen, wat wijst op een sterk bullish sentiment onder beleggers. Als deze trend zich voortzet, kunnen we de huidige prijs van $3,83 voorbij de dichtstbijzijnde weerstand op $4,32 zien dringen en streven naar het tweede weerstandsniveau op $4,95. Het is echter van cruciaal belang om in gedachten te houden dat het overschrijden van deze barrières niet gegarandeerd is, vooral omdat de 10-daagse en 100-daagse gemiddelden respectievelijk rond de $3,59 en $3,58 schommelen.

Ondanks een lichte dip in de afgelopen maand zien de langetermijnvooruitzichten er veelbelovend uit, met een substantiële groei over een periode van zes maanden. Het hoogste punt ooit op $4,87 geeft aan dat er potentieel is voor toekomstige stijgingen als de vraag aanhoudt. Aan de andere kant, als het marktsentiment afneemt, zou de huidige prijs kunnen terugkeren naar de dichtstbijzijnde steun op $2,95 of zelfs naar het tweede steunniveau op $2,20.

De prijsstijging van Render: Zal de groei doorgaan?

De prijs van Render is de afgelopen zes maanden enorm gestegen, met een verandering van 673,30%. In slechts één maand tijd is het met 62,84% gestegen. Met de huidige prijs van $11,72, boven zowel het 10-daagse als het 100-daagse gemiddelde, en respectievelijk $11,11 en $6,34, zou je potentieel voor verdere groei kunnen zien. De volgende doelen zouden de weerstandsniveaus van $9,12 en $10,72 kunnen zijn. Als het er echter niet in slaagt zijn momentum vast te houden, kan het steun zoeken op $5,09 of zelfs $2,66.

Nu Render eerder een piek van $13,75 bereikte, is er ruimte om te groeien, wat de mogelijkheid suggereert om nieuwe hoogtepunten te bereiken als de trend zich voortzet. Op de korte termijn duidt het vasthouden aan de huidige prijs op sterkte, maar de markt kan onzeker zijn. Als de koers onder de $11,72 en boven de voortschrijdende gemiddelden daalt, is voorzichtigheid geboden, omdat er mogelijk lagere steunniveaus op de proef worden gesteld. Het optimisme op de lange termijn moet worden getemperd door inzicht in deze risico’s.

NEAR’s stijging van 109% naar $7,72, ruimte voor groei

NEAR is gestegen naar $7,72, wat een sterke éénmaands groei van 109,10% en een indrukwekkende zesmaands stijging van 597,05% laat zien. Dit duidt op een robuuste opwaartse trend, maar het hoogste punt ooit op $20,70 duidt op ruimte voor groei. Gezien de weerstandsniveaus van $4,49 en $5,11 zouden breuken daarboven kunnen wijzen op een aanhoudende stijging, in lijn met het 10-daagse voortschrijdend gemiddelde koopsignaal van $6,97. De MACD suggereert echter een verkoop, wat wijst op een mogelijke terugval op de korte termijn.

Op de lange termijn ondersteunt een 100-daags voortschrijdend gemiddelde van $4,17 een koop, wat een aanhoudende positiviteit weerspiegelt. Mocht de prijs dalen naar niveaus van $2,97 of zelfs $2,07, dan zouden kopers een kans kunnen zien om tegen lagere kosten te investeren. Toch duiden uiteenlopende signalen, waarbij de RSI en de stochastische RSI neutraal adviseren, op marktbesluiteloosheid.

Cardano’s groei van 160,24% duidt op verdere winst

Cardano heeft de afgelopen zes maanden een aanzienlijke groei doorgemaakt, met een opmerkelijke stijging van 160,24%, wat wijst op een sterke opwaartse trend. De huidige prijs van $0,650 toont de mogelijkheid van verdere winst als de trend zich voortzet. Omdat het echter onder het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $0,751 ligt, geeft dit aan dat er mogelijk een uitdaging voor Cardano in het verschiet ligt om door te breken en het momentum vast te houden. De recente positieve veranderingen zouden kunnen leiden tot een hogere waardering, waarbij mogelijk het tweede weerstandsniveau op $0,848 wordt getest in een gunstig marktklimaat.

Aan de andere kant: als de markt een wending neemt, zou het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $0,516 een rol kunnen spelen. Hoewel de eenvoudige voortschrijdende gemiddelden, met de 10-daagse op $0,637 en de 100-daagse op $0,595, beide wijzen op huidige stabiliteit, geven ze ook aan dat een prijsdaling kan worden opgevangen. Een doorbraak onder het tweede steunniveau van $0,378 zou echter een grotere structurele verschuiving in de markt kunnen betekenen, wat mogelijk tot grotere verliezen zou kunnen leiden.

Conclusie

Altcoins zoals Optimism, Render, NEAR en Cardano bieden verleidelijke vooruitzichten, waarbij hun recente stijgingen wijzen op potentieel voor toekomstige winsten. Terwijl hun individuele groeiverhalen optimisme uitstralen en opwaartse trajecten suggereren, steelt het BlastUP-project de schijnwerpers binnen het dynamische Blast-ecosysteem. Het concept achter BlastUP schittert, waarbij marktanalisten het beschouwen als het concept met het grootste potentieel te midden van zijn concurrenten. Nu het altcoin-seizoen voor de deur staat, lijkt BlastUP klaar om de leiding te nemen en de kracht van zijn innovatieve ecosysteem te benutten terwijl de cryptogemeenschap wacht op de volgende grote marktgolf.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!