De grootste hype-munten van 2024, met hoge prijsvoorspellingen, wie staat er op de lijst?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt heeft altijd geprofiteerd van innovatie en vooruitstrevende ondernemingen. Terwijl topcryptomunten zoals Avalanche (AVAX) hun opwaartse trajecten handhaven, strijden nieuwe kanshebbers om marktaandeel, vooral in de meme-muntensector. De meest veelbelovende meme-muntprojecten van dit jaar overstijgen echter louter een hype. Meme-muntprojecten zoals KangaMoon (KANG) onderzoeken nieuwe benaderingen door het Play-to-Earn (P2E) -model van SocialFi en GameFi samen te voegen. In deze analyse duiken we in de koplopers voor de meest impactvolle stijging van de meme-munten in 2024, waarbij we hun recente prestaties, unieke waardeproposities en toekomstperspectieven ontleden.

Toncoin (TON) herstelt zich met een winst van 9%, ondersteund door een community-push van $115 miljoen

Toncoin (TON) trotseerde een inzinking van een week met een indrukwekkende prijsstijging van 18,46% gedurende de week. Deze sprong katapulteerde de prijs van Toncoin naar $4,37, een significante ommekeer ten opzichte van het verlies van 7% van de week ervoor. Deze heropleving wordt aangewakkerd door de lancering van The Open League door de TON Foundation.

Dit ambitieuze initiatief beschikt over een enorme beloningspool van $115 miljoen, gericht op het stimuleren en opbouwen van een sterke Toncoin-gemeenschap. De Open League-proef, mogelijk gemaakt door Toncoin, heeft al veelbelovend getoond, met een aanzienlijke toename van de netwerkactiviteit. De gedecentraliseerde beurswaarde steeg met 70%, terwijl dagelijks actieve portemonnees een duizelingwekkende stijging van 370% kenden. Deze cijfers suggereren een groeiende en betrokken gebruikersbasis voor het Toncoin-ecosysteem.

Avalanche (AVAX) zet de bullish trend voort en stijgt met 47% in een maand

Beleggers in Avalanche (AVAX) worden gesteund door sterke marktprestaties, waarbij gegevens van CoinMarketCap wijzen op een prijsstijging van 219% over het afgelopen jaar. Ondertussen is 2024 getuige geweest van de voortzetting van deze bullish trend, waardoor het oorspronkelijke token van Avalanche naar de huidige prijs van $55,77 is gestuwd.

Terwijl de afgelopen maand een aanzienlijke winst van 47% te zien was, vertoonde de afgelopen week meer stabiliteit in de prijsbeweging van Avalanche. Ondanks deze positieve ontwikkelingen willen sommige Avalanche-investeerders hun beleggingen echter diversifiëren. En niet zo verrassend: Pullix (PLX) lijkt een populaire optie te zijn voor het herinvesteren van recente AVAX-winsten.

KangaMoon (KANG): Een nieuwe play-to-earn-mememunt die voor veel opschudding zorgt

KangaMoon (KANG) is een rijzende ster op de markt voor mememunten en daagt gevestigde spelers als Floki en Pepe uit. De snelle opkomst tijdens de voortdurende symbolische voorverkoop naar een duizelingwekkende groei van 180% in een korte periode heeft de aandacht van handelaren getrokken. Momenteel, in fase 4 van de voorverkoop, heeft het project al meer dan 2,5 miljoen dollar aan voorverkoopfinanciering ontvangen en ligt het op koers om voor eind maart 3 miljoen dollar te bereiken.

Wat KangaMoon en zijn eigen KANG-token onderscheidt, is het nut ervan. In tegenstelling tot de meeste mememunten zal KANG een in-game valuta zijn binnen KangaMoon’s aankomende play-to-earn (P2E) game. Spelers kunnen KANG gebruiken om in-game items te kopen en personages te upgraden, waardoor een laag functionaliteit wordt toegevoegd die vaak ontbreekt bij meme-munten.

De huidige prijs van KANG van $0,014 weerspiegelt een aanzienlijke stijging ten opzichte van de initiële aanbiedingsprijs van $0,005. Als zodanig zijn analisten optimistisch over de langetermijnvooruitzichten, daarbij verwijzend naar de explosieve P2E-markt die op het punt staat in 2028 maar liefst $3,6 miljard te bereiken. Bovendien verwachten marktexperts een stijging naar $0,5 zodra KANG een notering op een grote cryptocurrency veiligstelt. beurs (Tier-1 CEX) in het tweede kwartaal van 2024.

KangaMoon onderscheidt zich verder door haar focus op gemeenschapsbetrokkenheid. Het project biedt vóór de lancering gratis KANG-tokens aan actieve leden van de gemeenschap. Gebruikers kunnen met name KANG verdienen door eenvoudigweg KangaMoon’s berichten op sociale media te liken, erop te reageren en deze te delen. Deze strategie bevordert een sterke en betrokken gemeenschap, waardoor KANG mogelijk een dominante kracht wordt op de markt voor meme-munten.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://KangaMoon.com/
Word lid van onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/KangaMoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!