5 beste crypto altcoins om in de gaten te houden in april 2024

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Na de recente halvering van Bitcoin voorspellen experts een grote stijging van de cryptoprijzen, waarbij sommigen zelfs suggereren dat Bitcoin de $200.000 zou kunnen bereiken. Terwijl de markt warmer wordt, scannen beleggers de horizon naar mogelijkheden die verder gaan dan Bitcoin. In dit klimaat krijgen bepaalde altcoins aandacht vanwege hun potentiële groei. Lees meer over de vijf crypto-altcoins die in april aanzienlijke vooruitgang zullen boeken.

BlastUP gaat viraal en haalt in slechts één maand $3 miljoen op

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op Blast, heeft onlangs furore gemaakt in de cryptowereld met zijn verbluffende debuut, waarmee in slechts één maand $3 miljoen werd opgehaald. Veel slimme investeerders haasten zich om BlastUP-tokens te kopen voordat hun waarde omhoog schiet.

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder deelname aan een Airdrop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

BlastUP onderscheidt zich van de massa in de cryptowereld. Gesteund door Blast, de zesde grootste blockchain van TVL, biedt het echte bruikbaarheid als startpunt voor DApp-ondernemingen. Met het motto Groei sneller, verdien meer, zet BlastUP zich in om het succes van blockchain-startups te vergroten. Degenen die zich bij BlastUP aansluiten, worden nu onderdeel van een project dat klaar staat om het volgende grote ding in deze bull run te worden.

>> Koop BlastUP-tokens voordat ze omhoogschieten <<

Render (RNDR) prijs stijgt met potentieel voor nieuwe hoogtepunten

Het recente momentum in de Render-prijs is indrukwekkend met een winst van meer dan 63% over één maand en een stijging over zes maanden van bijna 679%. Als deze trend zich voortzet, zouden we de prijs voorbij het tweede weerstandsniveau van $10,72 kunnen zien stijgen, richting het vorige recordhoogte van $13,75. Dit opwaartse traject moet echter worden overwogen met dien verstande dat prijzen sterk kunnen fluctueren, vooral op de korte termijn, wat zou kunnen leiden tot plotselinge dips die zelfs het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $5,09 kunnen bereiken.

Als we naar het bredere plaatje kijken, ondersteunt de sterke historische stijging het idee dat Render potentieel op de lange termijn heeft. Een geleidelijke stijging, ondersteund door solide ontwikkelingen, zou waarschijnlijk hogere steunniveaus kunnen versterken, waardoor het huidige tweede steunniveau van $2,66 minder zorgwekkend wordt.

Ondo’s stijging van 2700%: Momentum en volatiliteit

Ondo heeft de afgelopen zes maanden een indrukwekkende groei laten zien, met een stijging van 2700%. De huidige prijs ligt op $0,84, wat wijst op een sterk momentum, terwijl het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau op $0,26 zou kunnen dienen als een stevige bodem in geval van een terugval. De indicatoren duiden op een gemengd beeld, met een neutrale RSI maar een koopsignaal van de MACD. Dit duidt op een potentiële stijging richting het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $0,55, en mogelijk gericht op het tweede weerstandsniveau van $0,66. Het eenvoudige voortschrijdende gemiddelde over 10 dagen van $0,73 ondersteunt ook de bullish vooruitzichten.

Vooruitkijkend wijst de verdubbeling van de prijs in de afgelopen maand op grote opwinding op de markt. Een halfjaarlijkse stijging van 2700% wordt echter vaak gevolgd door een periode van consolidatie of correctie. De stochastische RSI suggereert snel een ‘verkoop’, wat wijst op een potentiële neerwaartse trend op de korte termijn. De volgende ondersteuningsniveaus van $0,26 en $0,0809 kunnen worden getest als er een uitverkoop plaatsvindt.

NEAR-protocol sterke opwaartse trend met bullish vooruitzichten

De huidige prijs van NEAR Protocol van $7,83 suggereert dat deze boven zowel het kortetermijngemiddelde van $6,98 als het langetermijngemiddelde van $4,17 ligt, wat wijst op een sterke opwaartse trend over de afgelopen perioden. Met weerstandsniveaus van $5,11 en $4,49 is er ruimte voor groei voordat er sprake is van aanzienlijke verkoopdruk. Technische indicatoren zoals de MACD duiden er echter op dat het misschien een tijd is om te verkopen, waardoor traders worden aangespoord om te overwegen winst te nemen en mogelijk tegen een gunstiger prijs opnieuw in de markt te stappen. Omdat de RSI en de Stochastische RSI neutraal zijn, blijkt dat NEAR zich niet in een extreme positie bevindt, waardoor de vooruitzichten evenwichtig blijven.

Op de langere termijn schetst de indrukwekkende groei van NEAR over de afgelopen zes maanden van 602,98% een bullish beeld. De prijsverandering van 110,88% over de afgelopen maand duidt verder op een sterk opwaarts momentum. Ondersteuningsniveaus van $2,97 en $2,07 bieden een vangnet in geval van prijsintrekkingen. Gezien dit gegeven zou NEAR, naast het hoogste punt ooit van $20,70, nieuwe investeerders kunnen aantrekken die zich richten op de pieken uit het verleden.

De prijs van Mantle stijgt: Optimisme versus volatiliteit

De afgelopen maanden hebben Mantle een sterke opleving laten zien. Met een prijsstijging van ruim 50% in de afgelopen maand en ruim 237% in zes maanden is het momentum duidelijk aan het stijgen. De huidige handel boven zowel het 10-daagse als het 100-daagse gemiddelde duidt op bullish vooruitzichten. Als deze trend aanhoudt, is het niet vergezocht dat de prijzen de tweede weerstand op $1,27 testen. Beleggers zouden naar hogere plafonds kunnen kijken, wat mogelijk nieuwe records zou kunnen vestigen.

Snelle prijsomkeringen zijn echter altijd mogelijk, en kunnen mogelijk afglijden naar de dichtstbijzijnde steun van $0,63 of verder. Op de lange termijn roept de robuuste winst over zes maanden vragen op over de duurzaamheid. Als het actief moeite heeft om zijn voet aan de grond boven de $1 te houden, kunnen de prijzen richting de $ 0,75 bewegen, wat overeenkomt met het 100-daagse gemiddelde.

Conclusie

Terwijl april 2024 zich ontvouwt, bruist de altcoin-markt van potentieel, wat een nieuwe golf van investeringsmogelijkheden inluidt. Hoewel verschillende munten, elk met hun eigen innovatieve kenmerken en gemeenschappen, veelbelovend zijn, valt BlastUP op als bijzonder opmerkelijk. Het valt niet te ontkennen dat andere genoemde altcoins een indrukwekkende groei hebben laten zien en potentieel hebben voor investeerders die bereid zijn om door de volatiele getijden van de cryptomarkt te navigeren. Toch is het BlastUP, met zijn unieke concept en integratie in het uitgebreide Blast-ecosysteem, dat misschien wel het grootste potentieel heeft om de aandacht van de markt te trekken.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!