Launchpad tokens in 2024 zien eruit als een slimme bull run-beweging – Hier zijn de redenen waarom

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In de enorme zee van cryptocurrency-investeringen vereist het scheiden van het kaf van het koren een focus op tokens met substantieel nut in plaats van een vluchtige hype. Launchpad-platforms spelen een cruciale rol in dit onderscheidingsproces. Zij zijn de drijvende krachten achter de zichtbaarheid, financiering en marktintegratie van opkomende blockchain-projecten, waardoor startups en investeerders elkaar op een gestructureerde en voordelige manier kunnen vinden. Voor beleggers die graag verborgen juweeltjes willen ontdekken, is het essentieel om zich te verdiepen in de wereld van lanceerplatforms. Deze gids belicht de beste lanceerplatforms die de aandacht verdienen van iedereen die zijn crypto-bezit wil diversifiëren.

Crypto-startups empoweren: Het baanbrekende incubatiemodel van DAO Maker

DAO, het native token van DAO Maker, ondervond aanzienlijke prijsbewegingen na de lancering. In februari 2021 werd DAO gewaardeerd op $3,17, en steeg tot $7,45 in april 2021, wat een recordhoogte markeert met een indrukwekkende stijging van 1852%.

DAO Maker is een crypto-incubator die bekend staat om zijn reeks groeitechnologieën en Software as a Service (SaaS)-oplossingen die zijn afgestemd op crypto-startups. Centraal in haar activiteiten staat de omzetting van gemeenschappen in waardevolle leden van een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) door middel van tokenisatie en betrokkenheid van de gemeenschap. Met name DAO Pad, de beleggingsfunctie van het platform, democratiseert investeringen in een vroeg stadium voor particuliere beleggers in zowel digitale activa als traditionele aandelen, en richt zich daarmee op kleinschalige beleggers.

DAO Maker heeft een bewezen staat van dienst in het lanceren van succesvolle projecten, waaronder opmerkelijke initiatieven zoals Orion Protocol, LaunchX en DAFI Protocol. Bovendien heeft het platform een belangrijke rol gespeeld bij de lancering van prominente initiatieven zoals Seascape Network (CWS) en Infinity Pad (IPAD), waarmee het zijn positie als drijvende kracht in het crypto-startup-ecosysteem heeft versterkt.

Hoewel de prestaties van DAO in het verleden opmerkelijk waren, heeft het token sindsdien een daling doorgemaakt, momenteel geprijsd rond de $2. Ondanks deze daling heeft DAO de afgelopen zes maanden nog steeds een stijging van 160% gezien, hoewel niet zo opmerkelijk als de eerdere stijgingen.

Polkastarter: Stijging van 67.000% in minder dan een jaar

De native token van Polkastarter POLS handelde in september 2020 voor slechts $0,0014 en bereikte een recordhoogte van $7,51 in februari 2021, een duizelingwekkende winst van 67.000% in minder dan een jaar.

Polkastarter is een open-source lanceerplatform dat gebruik maakt van de robuuste infrastructuur van het Polkadot-netwerk. De architectuur van het platform maakt het mogelijk om swappools te creëren met vooraf gedefinieerde tokenaankooptarieven, waardoor naadloze fondsenwerving voor Initial Coin Offer (ICO)-projecten wordt vergemakkelijkt. Deze swappools zorgen met name voor prijsstabiliteit tijdens het verkoopproces en beschermen tegen plotselinge schommelingen totdat het initiële tokenaanbod is uitgeput.

POLS, het native token van Polkastarter, verleent gebruikers toegang tot pools en biedt prioriteitstoegang aan houders. Bovendien beloont het inzetten van POLS gebruikers, waardoor loyaliteit binnen het platform wordt bevorderd.

De recente prestaties van POLS zijn spectaculair, met een stijging van bijna 300% in de afgelopen zes maanden. Dit is echter niets vergeleken met een verbazingwekkende stijging van 67.000% tijdens het eerste jaar. Hoewel beleggen in POLS nu nog enige winst zou kunnen opleveren, is het onwaarschijnlijk dat het rendement het fenomenale succes van 2021 zal evenaren.

Wat is de volgende geweldige artiest?

Het succes van launchpad-platforms hangt niet alleen af van de inspanningen van het team, maar ook van de populariteit van de onderliggende blockchain. Platforms die zijn gebouwd op gevestigde blockchains zoals BNB Chain of Polkadot zijn veelbelovend vanwege hun solide basis.

Het cryptocurrency-landschap evolueert echter voortdurend, waarbij nieuwe ambitieuze projecten vaak een voorsprong krijgen op oudere concurrenten door innovatieve ideeën te introduceren. De opkomst van Blast, een nieuwe Layer 2-blockchain, is een bewijs van deze dynamiek. Binnen slechts één maand na de lancering heeft Blast veel aandacht getrokken, met een totaal vergrendeld volume (TLV) van meer dan $30 miljard en een plek in de top 10 van projecten van TLV veiliggesteld. BlastUP, het eerste lanceerplatform op Blast, is klaar voor vergelijkbaar succes.

BlastUP: Het volgende lanceerplatform dat vanaf het begin driecijferige winsten genereert

BlastUP is het eerste launchpad-platform op Blast, een populaire Layer 2-oplossing. BlastUP belichaamt zijn motto: “Sneller groeien en meer verdienen”, door eenvoud en transparantie te bieden aan blockchain-startups die op zoek zijn naar een naadloze toegang tot de markt.

In slechts een maand na de voorverkoop heeft BlastUP snel meer dan $ 2,5 miljoen opgehaald. Met een toename van de interesse van investeerders is BlastUP op weg om een magneet te worden voor miljoenen gebruikers, gedreven door zijn inzet om het succes van blockchain-ondernemingen te garanderen. De kern ervan ligt de Launchpad Accelerator, een baanbrekend initiatief gericht op het versterken van projecten met documentatie en geoptimaliseerde tokenomics, waardoor het kapitaalinzamelingsproces wordt gestroomlijnd. Beveiliging staat voorop bij BlastUP, wat blijkt uit het rigoureuze Project Screening-proces, dat ervoor zorgt dat alleen de meest betrouwbare projecten toegang krijgen. Deze toewijding aan beveiliging positioneert BlastUP als de eerste keuze voor betrouwbaarheid en duurzame groei in het crypto-launchpad-landschap.

BlastUP voert een voorverkoop uit van BLP, het oorspronkelijke token, dat momenteel $ 0,055 kost. Als vlaggenschip-lanceerplatform binnen het Blast-ecosysteem duidt BlastUP op een overtuigend vertrouwen van investeerders, waardoor de lat hoog wordt gelegd tegenover concurrenten. Zodra de BLP-tokens zijn vermeld, wordt verwacht dat ze een geweldige stijging zullen doormaken, vergelijkbaar met Seedify en Polkastarter.

Conclusie

Kortom, het cryptolandschap biedt een groot aantal kansen voor investeerders, waarbij lanceerplatforms naar voren komen als belangrijke spelers in het stimuleren van projectsucces en investeerdersrendementen. Seedify en Polkastarter hebben opmerkelijke groeitrajecten laten zien, wat het potentieel voor aanzienlijke rendementen binnen deze sector onderstreept. Naarmate de markt zich blijft ontwikkelen, verschuift de aandacht echter naar veelbelovende nieuwkomers zoals BlastUP, die gepositioneerd zijn om innovatieve technologieën en robuuste ecosystemen te benutten voor duurzame groei.

Site: BlastUP
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!