Crypto nieuws analist voorspelt XRP koers pump van 1500% deze bull cyclus – Kan Ripple 1 euro worden?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Groot crypto nieuws voor Ripple (XRP): de bekende cryptomunt van Ripple Labs. XRP is op dit moment enorm populair onder traders en maakt reuzenstappen op de cryptomarkt. De coin werd binnen een tijdsbestek van 24 uur verhandeld met een volume van bijna 4 miljard euro en de Ripple koers heeft een sprong gemaakt van 130%. 

Diverse crypto analisten verwachten dan ook een potentiële explosie in de XRP koers die met 1500% kan stijgen. Kan Ripple 1 euro worden tijdens deze bull run?

Een duik in de rechtszaak tussen Ripple en SEC 

De laatste week van maart belooft een cruciale week te worden voor XRP en Ripple Labs. De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) en Ripple zijn al jarenlang verwikkeld in een rechtszaak. De SEC wil strengere straffen invoeren om te voorkomen dat crypto bedrijven een bepaalde sectie van de Securities Act schenden.

In juli 2023 kwam het crypto nieuws dat een Amerikaanse rechter bepaalde dat Ripple deze sectie had geschonden. Het bedrijf verkocht ongeregistreerde coins, de XRP coin, aan institutionele investeerders.

Ripple zal pleiten voor een lage straf gezien het, in hun ogen, gebrek aan fraude. De SEC wil daarentegen een flinke straf zien als afschrikmiddel. Een reden daarvoor zou kunnen zijn om de geloofwaardigheid te redden na de uitspraak over de verkoop van XRP. Mocht Ripple daadwerkelijk de sectie van de Securities Act hebben geschonden, en na de aanklacht van 2023 de regel nog steeds is blijven overtreden, riskeert het een hoge straf.

De SEC heeft op 26 maart een deadline om een openbare versie van hun openingspleidooi in te dienen. Deze brief bevat voorgestelde juridische en financiële sancties tegen Ripple en is onmisbaar voor het verloop van de rechtszaak. Deze sancties zijn voornamelijk gebaseerd op de institutionele verkoop van de XRP coin.

Op hun beurt moet Ripple Labs een document met financiële overzichten voorleggen van de afgelopen jaren. Daarnaast moeten er eventuele contracten die betrekking hebben op de institutionele verkopen van de XRP coins worden overgeleverd. Eerder heeft een rechter namelijk bepaald dat Ripple financiële gegevens moet overdragen aan de SEC. De SEC beweerde dat deze informatie belangrijk is voor het vaststellen van de straf. Ripple stelde echter dat dit irrelevant is voor de zaak en dat de gegevens zeer vertrouwelijk zijn. De rechtbank stelde Ripple in het ongelijk, waardoor de SEC nu inzichten krijgt in alle documentatie.

De aanhoudende dreiging van de SEC om in beroep te gaan tegen de uitspraak over de institutionele verkopen blijft een tegenwind voor de XRP koers. Als Ripple echter kan bewijzen dat het op een legale manier te werk is gegaan, en mocht de uitkomst positief uitpakken voor het bedrijf, dan zou de Ripple koers behoorlijk kunnen stijgen en kan Ripple 1 euro worden. 

Crypto analisten hebben hoge verwachtingen voor de Ripple koers

Ondanks de rechtszaak hebben verschillende analisten in een recente crypto nieuwsanalyse zich positief uitgelaten over de vooruitzichten van XRP op korte termijn. Zij geloven dat de koers van de bekende cryptomunt zal gaan stijgen en mogelijk een nieuwe all-time high zal aantikken. 

Een prominente crypto analist, Capt Toblerone, heeft recentelijk een discussie aangewakkerd met de bewering dat XRP 1500% kan stijgen voordat de huidige bull run zijn piek bereikt. Dit betekent dat de coin €10,00 kan worden. Een behoorlijke stijging ten opzichte van de huidige koers, die schommelt rond de €0,58.  

Hij is niet de enige die XRP hoog heeft zitten, want doorgewinterde crypto analist Jake Gagain gelooft dat de coin €5,00 kan worden in de nabije toekomst. Hij vermeldt dat XRP een moeilijke periode heeft doorgemaakt en zijn all-time high van €3,84 in 2017 niet meer heeft bereikt. Dit zou echter verbroken kunnen worden, vooral wanneer de rechtszaak tussen Ripple en SEC de positieve kant opvalt. 

Ripple koers zeer volatiel

De XRP koers is de afgelopen dagen volatiel, dat blijkt uit recente marktontwikkelingen. De koers steeg onlangs met 15% naar €0,74, maar daalde na een korte tijd weer en bevindt zich op het moment van schrijven rond de €0,58. 

De Ripple koers blijft naar verwachting schommelen, vooral in deze cruciale week waar iedereen wacht op de beslissing in de rechtszaak tussen Ripple en SEC. Traders zullen dit crypto nieuws en de ontwikkelingen van de koers nauwlettend in de gaten houden. Mocht de zaak namelijk een positieve wending krijgen, dan kan Ripple 1 euro worden op korte termijn.

Alternatieven voor Ripple met enorme potentie

Wil jij echter de spanningen rondom de rechtszaak niet langer afwachten? Dan kun je ook een kijkje nemen bij veelbelovende nieuwe cryptomunten. Deze tokens hebben allemaal de potentie om te exploderen op de korte termijn, die nog eens een boost kan krijgen door het algehele marktsentiment. We hebben de meest veelbelovende opties voor jou hieronder samengevat.

Green Bitcoin ($GBTC) – Populaire duurzame crypto met eigen presale

Green Bitcoin is een nieuw crypto project dat aan populariteit stijgt vanwege de beloningen op lange termijn dat gegeven gaat worden. Investeerders van $GBTC kunnen namelijk de BTC-koers voorspellen, waarmee ze rijkelijk beloond kunnen worden.

Het project combineert de milieuvriendelijke blockchain van Ethereum met de populaire en profijtelijke Bitcoin. De bedenkers introduceren Gamified Green Staking, een nieuw model dat het voorspellen van de BTC-koers combineert met het staken van $GBTC. Dit heeft allemaal zeer weinig impact op het milieu, omdat de $GBTC token opereert op de Ethereum blockchain.

De presale is live en bestaat uit verschillende fases. De prijs ligt nu relatief laag, maar zal bij elke fase stijgen. Daardoor kun je maximaal profiteren door vroeg te investeren. Het is hard op weg om een van de bekendste cryptomunten te worden, dus wacht niet te lang.

Nu naar Green Bitcoin

eTukTuk ($TUK) – Een innovatieve token verduurzaamt de wereld

eTukTuk is een nieuw innovatief crypto project dat de overgang naar groene energie in ontwikkelingslanden eenvoudiger wil maken. Daarvoor gaan ze elektrische tuktuks ontwikkelen. Deze gaan vervuilende tuktuks vervangen, die veelal nog op fossiele brandstoffen rijden. Daarnaast zal eTukTuk ook een uitgebreid netwerk van oplaadstations aanleggen voor de elektrische tuktuks, waar chauffeurs kunnen opladen in ruil voor $TUK tokens.

Investeerders kunnen de $TUK token staken, waarbij passief inkomen verdiend kan worden. Een leuke toevoeging is dat de community ook tokens kan verdienen door middel van de Play-to-Earn game, waarmee je moet rondrijden in een eTuktuk en daarmee extra $TUK tokens kunt verdienen.

De presale is live en is opgebouwd uit verschillende fases. De $TUK token ligt nu voor een goedkope prijs op de markt, maar zal stijgen bij elke nieuwe fase. eTukTuk geniet van zijn populariteit en is op weg om een van de meest populaire cryptomunten van 2024 te worden.

Nu naar eTukTuk

5th Scape ($5SCAPE) – AI crypto brengt virtual reality naar de crypto sector

Deze nieuwe coin is interessant voor elke trader, vooral voor degenen die van gamen houden. 5th Scape is een project dat VR en crypto gaat combineren en heeft een innovatief ecosysteem op de blockchain ontwikkeld.

De ontwikkelaars focussen zich op AR en VR, waarbij een groot plan klaarligt voor 5thScape. Het team ontwikkelt diverse VR-games, maar ook VR-headsets en AR-gamingstoelen. De eerste game wordt nog in de eerste helft van 2024 verwacht.

De presale bestaat uit verschillende fases en bij elke fase wordt de prijs verhoogd. De coin kan op dit moment gekocht worden voor $0,00215 wat betekent dat voor de vroege investeerders een enorme winst te behalen valt. De uiteindelijke listingprijs zal namelijk $0,01 bedragen.

Nu naar 5th Scape

Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) – Bitcoin minen via staking platform

Bitcoin Minetrix is een nieuw crypto project waarbij investeerders gratis Bitcoin kunnen verdienen via een innovatieve Stake-to-Mine systeem. Dit biedt elke trader, ook onervaren, de kans om beloningen te verdienen terwijl ze lekker vanuit hun luie stoel toekijken. 

Dit systeem heeft een verfrissende kijk op het minen van Bitcoin en biedt eenvoudigheid en veiligheid en het bespaart traders geld. Door het staken van $BTCMTX kunnen investeerders dubbel passief inkomen verdienen, zowel $BTCMTX als $BTC. Naast de $BTCMTX beloningen ontvangen stakers namelijk ook cloud mining credits. Deze credits kunnen ze inzetten om een deel van de Bitcoin cloud mining opbrengsten te claimen.

De presale is live en heeft in de eerste paar maanden al meer dan $12,39 miljoen opgehaald. Met een hard cap van $15 miljoen is het hard op weg om tijdens de presale uitverkocht te worden. Wees er dus snel bij, voordat de presale is uitverkocht.

Nu naar Bitcoin Minetrix

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!