Waarom de laatste walvissen van Solana groots inzetten op ScapesMania

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptocurrency-markt is getuige van aanzienlijke activiteit, vooral in het Solana (SOL)-ecosysteem, waar een voorverkoop voor een AI-project binnen een uur $33 miljoen aan tokens opleverde. Deze stijging weerspiegelt de groeiende belangstelling van beleggers en duidt op potentieel lucratieve kansen. Bovendien neemt de hebzucht van investeerders toe, zoals blijkt uit de Crypto Fear and Greed Index, terwijl Solana (SOL) de inkomstenkloof met Ethereum (ETH) verkleint.

De laatste ontwikkelingen rond deze munt zijn inderdaad erg interessant. Ontdek waarom de grootste walvissen kiezen voor een opkomend casual gaming-project en hoe deze strategische toewijzing de markt als geheel zou kunnen beïnvloeden, en wat het mogelijke groeitraject is.

ScapesMania: Het grote debuut

Na een enorm succesvolle voorverkoop die 6,125 miljoen dollar aan financiering opbracht, bijna 18.400 houders trok en meer dan 60.000 volgers trok, was eindelijk het langverwachte beursdebuut van ScapesMania aangebroken.

$MANIA stapt in PancakeSwap, een populaire DEX op het Binance Smart Chain-netwerk dat bekend staat om zijn grote gebruikersbestand en liquiditeit. Maar dat is nog maar het begin. Na PancakeSwap onderzoekt het project de mogelijkheden voor CEX-noteringen, wat de mogelijkheden voor potentiële groei zou kunnen vergroten. Ontdek hier de aanpak van het team ten aanzien van de CEX-vermeldingen.

De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT liquiditeitsparen. USDT is de belangrijkste bron van liquiditeit volgens de vraag van de gemeenschap. De debuuthandelsdag was opmerkelijk.

Het aantal houders bleef in de eerste 24 uur stabiel op 18,41K, met een handelsvolume van $2,25 miljoen. ScapesMania domineerde onmiddellijk de Hot Pairs-lijst van DEXTools. Geen verdere uitleg nodig.

Baanbrekende benadering van gaming

Als je nog niet bekend bent met waar ScapesMania over gaat, volgt hier een kort overzicht. Het is een gaming-ecosysteem waar spelers meeslepende ervaringen kunnen opdoen zonder enige voorafgaande kennis van cryptovaluta. Ondertussen kunnen de eigenaren profiteren van het succes van het project en via DAO inspraak hebben in de richting ervan.

Door gebruik te maken van de groeiende casual gaming-industrie tijdens de huidige bull run bevindt ScapesMania zich in een gunstige positie. Als je crypto-nieuws volgt, ben je waarschijnlijk getuige geweest van succesverhalen over gamingprojecten tijdens de recente marktrally. Nu is ScapesMania helemaal klaar om van start te gaan en zijn potentieel te ontketenen in een bloeiende niche.

Waarom kiezen voor ScapesMania?

Vraagt u zich af waarom de community massaal naar ScapesMania komt?

Laten we de aantrekkingskracht ervan ontcijferen:

  • De tokenomics van $MANIA zijn zorgvuldig uitgebalanceerd met cliff en vesting. Een gestructureerd verwervingsschema is bedoeld om een evenwicht te bewaren tussen vraag en aanbod.
  • Het $MANIA-token dient voor het bestuur in de zich ontwikkelende DAO en fungeert als in-game valuta in het pilot-gamingproject. Communityleden kunnen ook tokens inzetten voor extra beloningen en deelnemen aan activiteiten voor meer tokens. Het team werkt actief aan het uitbreiden van de bruikbaarheid van het token, met plannen om nieuwe projecten te introduceren en de gebruiksscenario’s ervan binnen het ecosysteem te vergroten.
  • Er is een solide promotiestrategie voor post-listing in het spel. Het team heeft zijn marketingtalent gedemonstreerd, wat blijkt uit het succes van de voorverkoop van meer dan $6 miljoen, het aantal 18,4K+ houders, de actief groeiende gemeenschap van meer dan 60K+ en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75K+. Om het bereik van het project verder uit te breiden, test ScapesMania voortdurend nieuwe marketingkanalen.

De weg voor ons

In een wereld waar casual gaming regels zijn, loopt ScapesMania voorop door slim te voldoen aan wat de markt vraagt. In tegenstelling tot andere projecten die te maken hebben met de verbinding met hun publiek, sluit ScapesMania aan bij de wensen van de gemeenschap: gamers genieten van hun favoriete tijdverdrijf terwijl de eigenaren profiteren van het succes van het ecosysteem.

Volgens Statista zal de casual gaming-industrie naar verwachting omhoogschieten naar 19,12 miljard dollar in 2027. Deze voorspelling markeert de niche als potentieel lucratief.

Nu de doelstellingen voor het genereren van fondsen zijn overtroffen, is het team nu volledig ondergedompeld in productontwikkeling. Om snel van start te kunnen gaan, werkt het project samen met de ontwikkelaars die in 2023 een prestigieuze subsidie hebben binnengehaald voor de categorie Metaverse/Gaming/NFT.

Sluit je aan bij de ScapesMania-beweging

Weet je nog hoe gamingprojecten in 2021 een hoge vlucht namen? Welnu, de huidige hausse op de cryptomarkt zou een vergelijkbare kans op expansie kunnen bieden. Met een stabiele prijs na de notering en sterke initiële steun heeft de munt zijn veerkracht al bewezen.

Waarom wachten? Onderneem vandaag nog actie! Verzeker uw plek op een potentieel lonende reis – pak nu uw $MANIA-tokens op PancakeSwap.

>>> Sluit je aan bij 18K-houders – Koop nu $MANIA! <<<

Cosmos (ATOM): Navigeren door de interoperabele kosmos

Cosmos (ATOM) blinkt uit in interoperabiliteit en schaalbaarheid en trekt investeerders en ontwikkelaars aan met recente prijsstijgingen. Voorspellingen voor 2024 voorspellen een bullish trend, met geschatte prijzen tussen $15,35 en $26,61. Uitdagingen zijn onder meer netwerkbeveiliging en concurrentie op het gebied van blockchain-interoperabiliteit, maar succesvolle strategieën kunnen Cosmos (ATOM) in 2025 boven de $36,12 brengen.

Sui (SUI): De nieuwkomer met een belofte

Sui (SUI) kreeg snel grip met een stijging van de Total Value Locked (TVL) en kwam in de top 100 van cryptocurrencies terecht. Prijsvoorspellingen voor 2024 variëren van $2,18 tot $3,74, ondersteund door een positief marktsentiment. De toekomst hangt af van schaalbaarheid, DeFi-innovatie en de concurrentie met gevestigde blockchains, met een potentiële prijs van $5,24 in 2025.

ApeX Protocol (APEX): Een revolutie in de handel in derivaten

ApeX Protocol (APEX) introduceert een nieuw trade-to-earn (T2E)-model in DeFi, dat handelaren beloont. De lancering van het BANANA-token en de herziene beloningsstructuur onderstrepen de toewijding van ApeX aan liquiditeit. De unieke handel in derivaten en de brede aantrekkingskracht ervan suggereren positieve vooruitzichten. Succes hangt af van het betrekken van handelaren en het veilig uitbreiden van het aanbod, met potentieel voor een aanzienlijke DeFi-impact.

Avalanche (AVAX): Nieuwe hoogten bereiken

Avalanche (AVAX) handhaaft met zijn efficiëntie de veerkracht in het blockchain-rijk. Ondanks een daling ten opzichte van de piek duiden stabiliteit en marktkapitalisatie op groei. Voorspellingen voor 2024 variëren van $32,69 tot $65,78, gedreven door vertrouwen in de technologie. Concurrerend blijven is van cruciaal belang, maar met groei zou AVAX in 2030 de $223,23 kunnen bereiken.

Conclusie

De tekst van vandaag gaf u een goed inzicht in waarom krachtige marktspelers voor ScapesMania kiezen. Het innovatieve casual gaming-project vertoont een indrukwekkend potentieel, vooral op dit moment. Met succesvolle verkopen uit het verleden en een duidelijke routekaart voor de toekomst, lijkt het erop dat de mogelijkheden geen grenzen kent.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!