Analist voorspelt 163% stijging voor deze meme coin

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist en -handelaar heeft onlangs zijn bullish sentiment uitgesproken over een meme coin die gebouwd is op Solana (SOL), die in een paar maanden tijd al met meer dan 100x gestegen is.

De analist, bekend op X als Bluntz, vertelde zijn 249.900 volgers dat de low-cap meme coin Myro (MYRO) een grote kans maakt om de komende tijd flink te stijgen op de acht-uur-grafiek na een correctie met dubbele cijfers. Hij gaf het volgende aan:

“Er is hier een leuk MYRO-inhaalspel voor iedereen die Dogwifhat heeft gemist. WIF zal echter nog steeds beter presteren.”

Op basis van een door de analist geposte grafiek lijkt het erop dat Bluntz, die regelmatig de Elliott Wave-theorie toepast in zijn technische analyse, suggereert dat MYRO zich in het laatste deel van een patroon van vijf golven bevindt en met ongeveer 163% zou kunnen stijgen ten opzichte van de vorige periode. huidige prijs en bereik een nieuw record ooit van ongeveer $0,55.

De Elliott Wave-theorie stelt dat de belangrijkste trend van de prijs van een actief zich in een patroon van vijf golven beweegt, terwijl een correctie plaatsvindt in een patroon van drie golven.

MYRO handelt op het moment van schrijven op $0,209, een stijging met 10.389 ten opzichte van het dieptepunt ooit van $0,001995 dat op 12 november 2023 werd bereikt.

De volgende meme coin op de radar van de analist is dogwifhat (WIF). Op basis van een grafiek van de pseudonieme analist lijkt Bluntz te suggereren dat WIF de vijfde golf op de daily chart zou kunnen voltooien en een prijs van net onder de $5 zou kunnen bereiken, wat een nieuw record ooit zou zijn. Hij beschreef het als volgt:

“Welp, ik heb de afgelopen dagen de stop op mijn $wif-longs verhoogd omdat ik geen krankzinnige transactie wilde omzeilen en ze raakten gewoon.

Ik ben nu een no-hatter, voel je vrij om mij te HFSP [Have Fun Staying Poor] als het nieuwe ath’s oplevert.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!