Altcoins hebben het moeilijk na de Bitcoin koerscorrectie

De cryptocurrency-industrie heeft een aanzienlijke correctie ondergaan, aangezien de prijs van Bitcoin in de afgelopen 24 uur een correctie van ongeveer 9% in zijn portfolio heeft laten zien, wat een vergelijkbare trend heeft veroorzaakt bij top-altcoins.

Hoewel de WIF-prijs ongeveer 13% heeft verloren in de afgelopen 24 uur, heeft deze in de afgelopen zeven dagen een stijging van 34,52% laten zien en is deze in de afgelopen 30 dagen met ongeveer 644% gestegen, wat wijst op aanzienlijk potentieel voor de memecoin in de nabije toekomst.

Dogwifhat prijs daalt met meer dan 13% tijdens marktcorrectie

Gedurende twee weken handelde de WIF memecoin binnen een beperkt bereik van $0,2820 en $0,4644, wat duidt op een zwakke prijsactie voor de munt op de markt. Na een opleving van de stieren maakte de dogwifhat-prijs een sprong van 422,6% in de komende zes dagen.

Nadat het werd afgewezen op $2, vertoonde de memecoin een neutrale trend door te handelen binnen een gesloten bereik van $1,50 en $2,00 gedurende de volgende dagen, waarbij het aanzienlijke fluctuaties in de grafiek vertoonde. De WIF-prijs steeg vervolgens met 35,06% voordat deze werd afgewezen onder $2,50.

WIF Price Analysis altcoin

Na deze gebeurtenis trad de WIF-token gedurende ongeveer een week zijwaarts, wat aangeeft dat de prijsactie afgekoeld was. Recentelijk kregen de stieren echter weer momentum en maakten een sprong van 75%, voordat ze werden afgewezen op $3,50. Sindsdien heeft de prijs een neutrale trend laten zien.

De technische indicator, RSI, vertoont een daling boven het overbought-bereik, wat wijst op een afname van de koop- en verkoopdruk op de markt. Bovendien tonen de gemiddelden een bearish convergentie, wat duidt op een negatieve prijsactie voor de op Solana gebaseerde memecoin in de komende week.

Zal de WIF-prijs weer stijgen?

Als de markt de WIF-prijs boven het weerstandsniveau van $3,50 duwt, zullen de stieren weer momentum krijgen en het bovenste weerstandsniveau van $4 testen. Bovendien, als de memecoin blijft handelen onder invloed van een bullish sentiment, zal het zich voorbereiden om binnenkort een nieuw hoogtepunt van $4,50 te testen.

Omgekeerd, als er een trendomkering plaatsvindt, zullen de stieren momentum verliezen en dalen om het onderste ondersteuningsniveau van $2,50 te testen. Verder, als de stieren er niet in slagen om momentum terug te krijgen, zal de prijs dalen en zich voorbereiden om het lagere ondersteuningsniveau van $2 in de komende tijd te testen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!