ETH koers pumpt $3,4k voorbij, gaat Ethereum stijgen naar $4k of zal deze altcoin exploderen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De Ethereum koers breekt door de $3.400 barrière en trekt de aandacht van de hele crypto community. Deze beweging zet de toon voor een mogelijke nieuwe mijlpaal: $4.000. Met zijn fundament van een sterke community en innovatieve technologie, staat Ethereum in de schijnwerpers. De vraag die iedereen bezighoudt: gaat Ethereum deze opwaartse trend voortzetten?

De huidige Ethereum koers

Sinds oktober laat Ethereum een opwaartse trend zien, wat duidt op sterke steun vanuit zijn community. Elke keer dat de koers een dipje maakt, springen kopers erop om meer ETH te kopen. Dit is wat het diepe vertrouwen in de toekomstige waarde van Ethereum duidelijk aantoont. 

Onlangs bereikte Ethereum een koers van $3.447, wat neerkomt op een bijna 17% toename in de voorbije week. Deze stijging is onder andere te danken aan het voortdurende vertrouwen in de technologie achter Ethereum en de rol die het kan spelen in de toekomst van de blockchain, evenals de bull run waarin Bitcoin terecht is gekomen. 

Ook zet Ethereum zich in de spotlights op vlak van technologische vooruitgang met een belangrijke update die al enkele jaren bezig is: ETH 2.0. Met deze overgang wordt de blockchain overgezet naar een Proof-of-Stake (PoS) mechanisme.

Dit is niet alleen goed voor de huidige waarde van Ethereum, maar wijst ook op een veelbelovende toekomst ten opzichte van andere bestaande of nieuwe cryptomunten.

ETH koers verwachting: Gaat Ethereum stijgen naar $4K mijlpaal?

De grafieken geven Ethereum een groen licht. De RSI (Relative Strength Index) toont aan dat er een sterke koopinteresse is, terwijl de MACD (Moving Average Convergence Divergence) wijst op een blijvende koopdruk. In andere woorden, deze technische indicatoren zien dat investeerders vertrouwen hebben. 

Ethereum lijkt op weg te zijn naar $3.500, te danken aan zijn goede prestaties en trouwe community. Deze positiviteit komt niet alleen door zijn recente prestaties, maar ook doordat Ethereum zich onderscheidt van andere cryptocurrencies, waaronder Bitcoin.

Op dit moment probeert Ethereum boven de $3400 te breken. Voortzetting van deze trend kan de koers naar $3600 stuwen, wat een stijging van 5,8% zou betekenen. Dit zou bevestigen dat het vertrouwen in de toekomst van Ethereum goed geplaatst is.

Toch is de cryptomarkt bekend om zijn volatiliteit. Een misstap bij dit kritieke koersniveau kan een daling betekenen op de korte termijn. Het 23,6% Fibonacci niveau op $3019 vormt hierbij een cruciaal punt, want een val hieronder zou kunnen wijzen op een ommekeer van de huidige bull run. Dit lijkt echter zou echter wel een flinke correctie betekenen, die niet heel waarschijnlijk zal plaatsvinden op de korte termijn.

Ethereum koers: Nieuwe hoogtes door komst van nieuwe ETH ETF?

Het idee dat er misschien een speciaal beleggingsfonds (ETF) voor Ethereum komt, maakt veel mensen enthousiast. Eerder keurde de SEC namelijk Bitcoin ETF’s goed en nu kijken ze naar Ethereum, de tweede grootste cryptomunt qua market cap. Dit is goed nieuws omdat meer mensen makkelijk in Ethereum kunnen investeren.

BlackRock, een van de grootste vermogensbeheerders ter wereld, wil zo’n ETF uitgeven voor Ethereum. Toen investeerders dit hoorden, ging de koers van Ethereum omhoog. Dit laat zien dat mensen denken dat Ethereum nog veel kan groeien. BlackRock is dus klaar om de volgende crypto ETF voor investeerders beschikbaar te maken, maar het is nog even wachten op de goedkeuring.

Dat BlackRock interesse toont in crypto’s is een goed teken. Het laat zien dat cryptomunten steeds meer worden geaccepteerd. De SEC, die eerst wat terughoudend was, staat nu meer open voor ETF’s van crypto’s zoals Ethereum. Dit kan heel goed zijn voor Ethereum en andere altcoins omdat meer mensen dan kunnen en willen investeren.

Iedereen kijkt ook uit naar verbeteringen aan Ethereum die het sneller en veiliger moeten maken. Deze updates kunnen samen met de opwinding rond de ETF de Ethereum koers flink omhoog duwen. Sommige mensen denken zelfs dat de koers in mei wel $5000 kan worden.

Terwijl we dus wachten op nieuws over de ETF voor Ethereum, lijkt het erop dat Ethereum en andere altcoins nog veel kunnen groeien.

Zullen nieuwe altcoins Ethereum voorbijstreven in groei?

Terwijl Ethereum zich klaarmaakt voor belangrijke ontwikkelingen zoals een mogelijke ETF en updates, opent dit ook kansen voor andere interessante munten in de cryptomarkt. 

Naast Ethereum, komen munten als SMOG, SPONGE, BTCMTX, ETUK en SCOTTY in beeld. Deze bieden unieke oplossingen, van snellere transacties tot verbeterde transparantie. 

Deze periode van aandacht voor Ethereum kan ook helpen om licht te werpen op deze altcoins, mogelijk leidend tot meer ontdekking en waardering binnen de crypto community.

Nu de Ethereum koers zijn positie verstevigt, is het een goed moment om verder te kijken naar altcoins die hun hoogtepunt nog moeten bereiken. Dit kan het perfecte moment zijn om te ontdekken wat de toekomst in petto heeft voor deze veelbelovende projecten.

FrogWifHat (FWH) – nieuwe meme coin vandaag gelanceerd op Uniswap

Vandaag is er ook een andere veelbelovende nieuwe cryptomunt gelanceerd via een fair launch op Uniswap: FWH token. Deze nieuwe token is een nieuw veelbelovend project dat volgt op een succesvolle reeks van meme coins met honden, kikkers en ‘wifhat’ thema’s. Hierdoor lijkt de Franse kikker met hoed een ideaal thema te hebben gevonden te hebben voor de volgende meme coin explosie.

Frog Wif Hat was niet te koop via een presale, maar tegelijk beschikbaar voor alle investeerders. De token opereert daarnaast op de Ethereum blockchain, maar in de tweede fase van de roadmap staat dat de token ook op Solana beschikbaar zal zijn. Onlangs zijn ook veel andere meme coins gelanceerd op Solana, zoals Smog en Bonk. De transactiekosten op het Solana netwerk zijn een stuk lager, wat het ideaal maakt voor traden. 

Als we afgaan op de informatie van de website, dan is de token is ontwikkeld om het succes van de bekende DogWifHat token te herhalen. Daarom gaan de geruchten in de rondte dat het team achter dit eerder zo succesvolle project achter Frog Wif Hat zit. Dit zou een grote hype kunnen veroorzaken voor de token, waardoor dit het ideale moment is om in te stappen. 

Mocht Frog Wif Hat het succes van DogWifHat evenaren, dan moet FWH token beschikken over een marktkapitalisatie van $374 miljoen. Momenteel ligt deze nog net onder de $1 miljoen, waardoor je investering zomaar x374 kan gaan. Wees er dus snel bij en neem een kijkje op de website van Frog Wif Hat.

Nu naar Frog Wif Hat

Green Bitcoin (GBTC) – Presale crypto combineert het beste van Ethereum en Bitcoin

Green Bitcoin is een nieuwe cryptomunt die de beste aspecten van Ethereum en Bitcoin samenbrengt in een cryptomunt: GBTC token. De token opereert namelijk op het Ethereumnetwerk, dat werkt met een Proof-of-Stake mechanisme. Dit is een stuk duurzamer dan het Proof-of-Work mechanisme van Bitcoin. Tegelijkertijd kan het wel profiteren van de hype die de afgelopen, en waarschijnlijk de komende, maanden rondom Bitcoin hangt.

De huidige rally van Bitcoin heeft voor veel hype gezorgd binnen de crypto sector. Sinds medio oktober is de Bitcoin koers flink gestegen door de spot Bitcoin ETF goedkeuringen en de pre-halving hype. Op deze hype en stijgingen weet Green Bitcoin goed in te spelen, want op het platform van Green Bitcoin via ‘Gamified Green Staking’. 

Op het platform van Green Bitocin is het namelijk mogelijk om een passief inkomen te verdienen via en lucratief en duurzaam stakingmodel. Daarnaast is het mogelijk om te verdienen door Bitcoin koersverwachtingen op te stellen. Hiermee kun je je passieve inkomsten dus op een interactieve manier nog verder vergroten door middel van beloningen voor je voorspellingen.

40% van de total token supply zal beschikbaar zijn om te kopen tijdens de presale, waar op de eerste dag al meer dan $250k werd opgehaald. Inmiddels staat de teller op $1,1 miljoen. Daarnaast is 27,5% bestemd voor de beloningen voor het staken, 17,5% gereserveerd voor marketing, 10% voor liquiditeit en de overige 5% voor extra community rewards. De tokens kosten momenteel $0,492 per token, maar deze prijs zal over een dag worden verhoogd. Wees er dus snel bij!

Nu naar Green Bitcoin

Smog (SMOG) – Solana meme coin organiseert grootste crypto airdrop ooit

SMOG onderscheidt zich als een nieuwe digitale coin met praktische functies, waardoor het snel populair wordt. Het project trekt aandacht door zijn unieke benadering en legt de basis voor een sterke community. Dit bereidt SMOG voor op een belangrijke airdrop, waardoor het een interessante kans biedt voor investeerders.

Door SMOG tokens vast te houden, kunnen gebruikers deelnemen aan de airdrop en extra tokens verdienen door staking. Het platform biedt ook interactieve manieren om meer uit de airdrop te halen, zoals het voltooien van taken en het creëren van content, wat de betrokkenheid van de community vergroot.

Smog toont zijn ambitie en visie op de lange termijn door van zijn totale voorraad van 1,4 miljard tokens een groot deel opzij te houden voor marketing en airdrop. Deze strategie, verduidelijkt het potentieel van SMOG in de cryptomarkt. Daarbij kunnen toekomstige exchange listings voor een extra boost zorgen.

In tegenstelling tot veel meme coins die slechts korte tijd een hype zijn en vervolgens meteen crashen, toont SMOG een duurzame groei en een visie voor de lange termijn. Omdat dit project gaat voor een marathon, lijkt dit een waardige investering te zijn voor mensen op zoek naar innovatie en duurzame groei.

Koop $SMOG nu

Sponge V2 (SPONGEV2) – Nieuwe meme coin lanceert binnenkort

SPONGE V2 springt in het oog als de nieuwste versie van de populaire cryptomunt, klaar om de crypto sector opnieuw te veroveren. Na het succes van SPONGE V1, die x100 rendementen opleverde, belooft V2 spannende verbeteringen en mogelijkheden voor de holders.

Om SPONGE V2 te krijgen, is er een uniek systeem: door V1 tokens te staken, kun je nieuwe V2 tokens verdienen. Hoe meer en langer je V1 staket, hoe meer V2 je krijgt. Dit systeem moedigt investeringen voor de lange termijn aan en versterkt de band met de community.

Holders kunnen daarnaast op een interactieve manier meer verdienen, doordat SPONGE V2 een Play-to-Earn (P2E) systeem heeft geïntegreerd in het spel. Dit zorgt voor extra betrokkenheid aan het ecosysteem en biedt holders nieuwe manieren om te profiteren van hun investering.

De ambitieuze roadmap van SPONGE V2 wijst op groei en uitbreiding, met als doel het aantal holders aanzienlijk te verhogen en de munt op grote exchanges te krijgen. SPONGE V2 kan dus hetzelfde bereiken als de eerste token, maar nu ook nog het succes voortzetten. Samen met een betrokken community trekt het project nu in ieder geval alle aandacht.

Bezoek nu Sponge V2

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Verdien Bitcoins via staking platform

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) brengt een nieuwe benadering voor investeerders om in Bitcoin te minen zonder zware hardware investeringen. Met hun stake-to-mine systeem kunnen gebruikers BTCMTX tokens staken om mining credits te verdienen, die dan gebruikt worden voor cloud mining.

Dit systeem vermindert het risico vergeleken met andere cloud mining diensten door een directe link tussen staking en het verdienen van mining credits. Stakers ontvangen niet alleen mining credits, maar ook extra BTCMTX tokens, wat voortdurende beloningen biedt.

Bitcoin Minetrix wil de reputatie van Bitcoin cloud mining verbeteren, die door problemen op vlak van betrouwbaarheid in een slecht daglicht komen te staan. Door smart contracts te gebruiken op het Ethereum netwerk, worden mining credits automatisch toegekend aan stakers. Hierdoor kunnen ze efficiënter minen zonder zorgen over fraude.

De presale van BTCMTX tokens tegen $0,0137 elk biedt een vroege beloning door staking. Met een groot deel van hun financieringsdoel al behaald, lijkt het project op succes af te gaan. Wees er wel snel bij, want de tokens zijn al bijna uitverkocht.

Bezoek Bitcoin Minetrix Nu

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!