Hedge fund veteraan voorspelt Ethereum prijs van $15.000

De CEO en oprichter van Morgan Creek Capital, Mark Yusko, heeft in een recent interview met Altcoin Daily aangegeven dat de Ethereum prijs zou kunnen verviervoudigen ten opzichte van het huidige niveau op zijn Bitcoin-paar.

Yusko gaf aan dat Ethereum (ETH) tot 410% zou kunnen stijgen ten opzichte van het huidige niveau als Bitcoin (BTC) met ongeveer 193% stijgt en een koersdoel van zes cijfers bereikt in de komende bullish cyclus. Hij beschreef het als volgt:

“Ik heb waarschijnlijk geen reden om in te gaan tegen wat al heel lang bestaat, namelijk de verhouding tussen Bitcoin en Ethereum. Vroeger was het bijna precies 10 tegen 1. Dus als Bitcoin $20.000 zou zijn, zou Ethereum $2.000 zijn…

Dus laten we zeggen dat Bitcoin de $150.000 haalt, zoals ik denk dat het zal gebeuren. En laten we zeggen dat we niet helemaal teruggaan naar [een Bitcoin-tot-Ethereum-verhouding van] 10 op 1, maar we gaan naar… Laten we zeggen dat het 1,5 is. Dus dat is [een Ethereum-prijs van] $10.000.

Ik denk dat er veel mensen zijn die dat getal in hun hoofd hebben. En veel mensen zeggen: ‘Nou, dat is niet genoeg.’

Laten we zeggen dat het helemaal teruggaat naar 10-tegen-1. Dan zou dat [een Ethereum-prijs van] $15.000 zijn. Dus comfortabel ergens tussen de $10.000 en $15.000.”

Ethereum wordt op het moment van schrijven verhandeld tegen $2.921. Over de verwachte prijsprestaties van Ethereum ten opzichte van die van Bitcoin, zei de hedgefondsveteraan het onderstaande:

“Ik kon een grotere rally in Ethereum zien dan Bitcoin. En dat is ongeveer wat je zou verwachten in het pompgedeelte, in de laatste meteorische parabolische beweging. Ethereum heeft historisch gezien beter gepresteerd dan Bitcoin en dat zou waarschijnlijk opnieuw moeten gebeuren.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!