Analist is bullish op Chainlink en op deze AI-altcoin

Een populaire cryptocurrency-analist heeft onlangs aangegeven dat hij bullish is op Chainlink (LINK) en een op kunstmatige intelligentie (AI) gericht cryptocurrency-project.

De pseudonieme handelaar bekend als Altcoin Sherpa vertelde zijn 207.300 volgers op het social mediaplatform X dat het gedecentraliseerde kunstmatige intelligentieplatform voor applicaties Fetch.ai (FET) “veel hoger” kan stijgen dan zijn huidige waarde. Hij zei het onderstaande:

“FET: ziet er nog steeds goed uit en betreedt een weerstandsgebied. Ik denk dat het de komende maanden veel hoger zal gaan, maar hier lijkt $1 twijfelachtig in termen van entry.”

FET handelt op het moment van schrijven voor $0,70, een stijging van 6,5% in de afgelopen 24 uur. Kijkend naar zijn grafiek suggereert de handelaar dat het volgende belangrijke weerstandsniveau van FET $0,76 bedraagt, na een stijging van $0,55, de bovengrens van een eerder handelsbereik.

Ten slotte gelooft de handelaar dat het gedecentraliseerde orakelnetwerk Chainlink uiteindelijk richting een hogere koers gaat varen. Hij gaf het onderstaande aan:

“LINK: het ziet er nog steeds goed uit op HTF (high timeframe) voor LINK. Ik denk dat dit op de lange termijn steeds hoger zal blijven, maar ik vind deze niet zo leuk voor transacties op de korte termijn. De volatiliteit is een beetje bleh (maar de liquiditeit is goed).”

LINK handelt op het moment van schrijven voor $19,51, een daling van bijna 3% in de afgelopen 24 uur. Op basis van de grafiek suggereert de handelaar dat de munt op korte termijn wat volatiliteit kan ervaren, echter dat de koers op lange termijn hogere niveaus kan bereiken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!