Bitcoin blijft bullish – De volgende stop is $55.400?!

Na de stijging van de prijs van Bitcoin (BTC) deze week vragen beleggers zich af of de opwaartse trend zich zal voortzetten. BTC handelt momenteel boven de $52.000, met een stijging van ongeveer 2% in de afgelopen 24 uur. Tevens heeft het 24-uurs handelsvolume ook de $40 miljard overschreden, wat de immense interesse in de koningsmunt benadrukt.

Belangrijk om deze week boven $50.900 te sluiten

Terwijl de opwaartse beweging van Bitcoin voortduurt, delen prominente crypto-analisten hun voorspellingen. In een recente analyse deelde Titan van Crypto dat “$55.400 zou de volgende kunnen zijn!”.

Als de wekelijkse sluiting voor Bitcoin boven de $50.900 eindigt, is het volgende doel volgens de analist $55.400. De analist benadrukt echter ook dat het niveau van $50.900 erg sterk is, waardoor de bulls een grote opgave te wachten staat om hierboven te blijven.

Hoewel de analist voorspelt dat het doel zal worden bereikt als de wekelijkse kaars boven de $50.900 sluit, vermeldde hij ook dat het koersdoel van $55.400 zelfs vóór het weekend zou kunnen worden bereikt.

Bitcoin is “super bullish”

Een andere bekende Nederlandse analist, Michaël van de Poppe, deelde tevens zijn visie op Bitcoin. Van de Poppe specificeert geen duidelijk koersdoel voor Bitcoin, maar zijn woorden duiden op een verwachting van een opwaartse beweging. Poppe gebruikt in zijn bericht de term “super bullish”, waarmee hij aangeeft dat de opwaartse trend zich zal voortzetten.

De analist vermeldt echter naast deze verwachting van een opwaartse beweging dat hij niet ongelukkig zou zijn als er een prijscorrectie in BTC komt. Volgens de gerenommeerde handelaar zou een prijscorrectie vóór het voortzetten van de stijgende trend gezond zijn.

Naast deze verklaringen vestigt Van de Poppe de aandacht op de instroom van geld in spot Bitcoin ETF’s, en geeft aan dat dit geweldig is. Spot Bitcoin ETF’s zagen op 14 februari een netto-instroom van meer dan $339 miljoen. Op 13 februari werd dit cijfer opgetekend op het niveau van $631 miljoen.

Op woensdag 14 februari leidde BlackRock de Bitcoin ETF-markt met een instroom van $234 miljoen. De uitstroom uit Grayscale vertraagde tevens en er werd een netto uitstroom van $131 miljoen waargenomen. Na BlackRock had Fidelity Bitcoin ETF de op een na hoogste instroom met $118 miljoen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!