Terra Classic bereikt mijlpunt van 100 miljard geburnde tokens

Met de meerderheid van de activa in de cryptocurrency-sector die deze week bullish rallies maken, is Terra Classic (LUNC) geen uitzondering, en keert onlangs terug naar de top 100 crypto-activa op basis van marktkapitalisatie en kijkt naar het registreren van nog een indrukwekkend resultaat – 100 miljard geburnde LUNC-tokens.

Specifiek nadert de Terra Classic-community de mijlpaal van 100 miljard van zijn inheemse tokens die zijn geburnd in een gezamenlijke inspanning om ze uit de omloop te halen, volgens de meest recente gegevens die zijn verkregen van het Terra Classic-analyseplatform LUNC Metrics op 13 februari.

De community heeft tot nu toe 98,52 miljard LUNC-tokens geburnd sinds de introductie van de praktijk op 13 mei 2022, waarbij alleen al in de afgelopen zeven dagen maar liefst 391 LUNC zijn verbrand, waardoor het totale aantal LUNC in omloop komt op 5,78 biljoen.

Dankzij deze verbrandingscampagne, grotendeels versneld door Binance, een van de grootste crypto-exchanges ter wereld, vermindert de Terra Classic-groep de hoeveelheid LUNC-token in omloop en vergroot de vraag, wat allemaal bijdraagt aan zijn bullish momentum en een groeiende prijs.

In vergelijking met de gegevens van de afgelopen maand, staat de prijs van Terra Classic op dit moment op $0,000117, wat een stijging van 4,4% in de laatste 24 uur aangeeft, naast een winst van 9,18% in de afgelopen zeven dagen terwijl het probeert de 4,54% daling van de afgelopen maand terug te draaien, volgens de laatste grafieken op 13 februari.

Alles overwogen, LUNC kijkt uit naar meer prijsstijgingen in de nabije toekomst vanwege de bullish invloed van bovengenoemde verbrandingsmijlpaal, evenals de communitystemmen over twee belangrijke know-your-customer (KYC) voorstellen, waaronder het toestaan van externe ontwikkelaars om door te gaan met werken aan kleine code- of bugfixes.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!