Chainlink (LINK) stijgt agressief terwijl whales blijven accumuleren

In een verrassende wending van gebeurtenissen, heeft de cryptocurrency-markt vandaag een significante stijging gezien in de prijs van Chainlink (LINK), aangezien whale en instellingen agressief substantiële hoeveelheden van de token hebben verzameld. Spot On Chain rapporten geven aan dat er een reeks enorme transacties heeft plaatsgevonden op Binance, wat wijst op een doelbewuste inspanning van een enkele entiteit of instelling om LINK te accumuleren.

Een verbazingwekkende 227.350 LINK, ter waarde van $4,12 miljoen en gemiddeld $18,1 per LINK, werd teruggetrokken uit Binance via acht nieuwe wallets. Opmerkelijk is dat deze portefeuilles exclusief LINK-tokens bevatten, wat wijst op een gefocuste strategie om deze specifieke cryptocurrency te accumuleren. Wat deze situatie nog intrigerender maakt, is het tijdstip van de opnames. De meeste LINK-tokens werden uitgewisseld vlak voordat de prijs een plotselinge sprong van 7% maakte. LINK begon de dag op $18,15 per token en steeg naar een indrukwekkende $19,42 per token, wat een stijging van 35% betekent in de afgelopen week en een optimistische toon zet voor de handelssessie van vandaag.

Chainlink, al een zwaargewicht op de cryptocurrency-markt met een geschatte marktwaarde van miljarden, heeft in slechts één week een opmerkelijke toevoeging van $3,5 miljard gezien. De agressieve accumulatie door whales en instellingen lijkt deze parabolische stijging in de LINK-prijs te hebben aangewakkerd.

De strategische zet om substantiële hoeveelheden LINK terug te trekken vlak voor de prijsstijging roept vragen op over de anticiperende vaardigheden van deze entiteiten en hun potentiële invloed op de markt. De cryptogemeenschap kijkt vol spanning toe hoe deze agressieve accumulatie door whales de koers van Chainlink in de nabije toekomst zal beïnvloeden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!