Analist Martinez geeft nieuwe update over Bitcoin

Bitcoin, de toonaangevende cryptocurrency, daalde naar $38.000 als gevolg van de dalingen die begonnen na de goedkeuring van de ETF. BTC begon echter te herstellen na deze dalingen en steeg boven de $43.000 uit. Terwijl investeerders wachtten op een grote stijging van BTC vóór de komende halvering, kwam er een positieve analyse van de succesvolle analist Ali Martinez.

Met de aandacht vestigen op een historisch patroon dat werd ervaren in eerdere bull-markten in Bitcoin, verklaarde Martinez dat BTC wijst op een sterk herstelpotentieel. Op dit punt verklaarde de analist dat $40.500 een belangrijk niveau is en wees erop dat BTC in het verleden begon te stijgen nadat het terugkeerde van het niveau van $40.500.

Benadrukkend dat er al een vergelijkbaar model is ontstaan, met de BTC-prijs die terugkeerde van zijn gemiddelde MVRV-niveau van $40.500, zei Martinez dat dit een positieve indicator is voor Bitcoin. Door te onderstrepen dat soortgelijke situaties zich hebben voorgedaan in eerdere bull-cycli, zei de analist dat BTC een sterk opwaarts potentieel heeft en wees op $60.000.

“In eerdere bull-markten herstelde Bitcoin sterk nadat het het gemiddelde MVRV-prijsband aanraakte.

Nu zien we een vergelijkbaar beeld. Met de recente bounce van het gemiddelde MVRV op $40.500, heeft BTC het potentieel om te stijgen naar de 1.0 standaardafwijkinglijn op $60.000!”

Ali Martinez / X

Naast Martinez verwachten ook andere analisten dat de stijging van Bitcoin-prijzen zal aanhouden naarmate we de vierde Bitcoin-halvering in april 2024 naderen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!