Polygon kan boven de $1,25 uitkomen volgens Van de Poppe

Volgens een bericht op X van Michaël van de Poppe, de CEO en oprichter van MN Trading Consultancy, staat Polygon binnenkort op het punt om om te keren met een doelbereik van $1,25 tot $1,50. De analist merkte op dat de MATIC-token momenteel hogere tijdsbestek ondersteuningsniveaus handhaaft.

Bovendien verklaarde hij dat er de laatste tijd een significante absorptie van liquiditeit is geweest, wat wijst op een mogelijke bullish ommekeer. Van de Poppe merkte echter ook op dat de Polygon-prijs de laatste tijd ondermaats presteerde. Daarentegen voegde hij eraan toe dat ondanks de trage prestaties, hij spoedig een opwaartse beweging voorspelt.

Gebaseerd op de Polygon prijsanalyse van Van de Poppe, kan een stijging van 90% worden verwacht voor MATIC, gezien de huidige prijstrend die rond de $0,79 draait. Bovendien zou Polygon terugveren naar de hoogtepunten die vorig jaar in februari werden bereikt, wat een opmerkelijke mijlpaal markeert.

Eerder, eind december 2023, verwachtte Van de Poppe dat Polygon $1,30 zou bereiken nadat het het gebied van $0,89 tot $0,96 had betreden. Echter, de MATIC-prijs is sindsdien met 20% gedaald. Hoewel, wordt geschat dat de laatste voorspelling alleen werkelijkheid kan worden als Polygon voorbij $0,89 stijgt, in lijn met de analyse van december.

Polygon heeft een maandelijkse waardevermindering van meer dan 20% geregistreerd en breidt momenteel verdere verliezen uit. Bovendien is de Polygon-prijs vandaag onder de $0,79-markering gezakt, wat weer een tegenvaller is. Op het moment van schrijven stond de MATIC-prijs op maandag 29 januari 2024 1,70% lager op $0,787.

Ondertussen stond de marktkapitalisatie van Polygon op $7,55 miljard, wat een daling van 1,84% aangeeft. Daarentegen steeg het handelsvolume van de crypto met 8,37% naar $270,31 miljoen. Gedurende de dag steeg MATIC naar een hoogtepunt van $0,8097 maar zakte uiteindelijk naar een dieptepunt van $0,7824. Bovendien heeft de crypto in de afgelopen 12 maanden 32% van zijn waarde verloren.

Volgens statistieken van TradingView staat de RSI-waarde van Polygon op 46,5730, wat duidt op een neutraal sentiment. Aan de andere kant suggereren de 50-daagse en 100-daagse EMAs van respectievelijk 0,8188 en 0,7937 een bearish trend omdat de MATIC-prijs onder de EMA-niveaus wordt verhandeld. Er kan echter een kortetermijn-bullish sentiment worden geïdentificeerd omdat Polygon redelijk boven de 10-daagse EMA van 0,7768 wordt gewaardeerd.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!