Shiba Inu (SHIB)-manager komt met belangrijke boodschap voor gemeenschap

Terwijl de populaire meme coin Shiba Inu (SHIB) de aandacht blijft trekken in de steeds groter wordende wereld van cryptocurrencies, heeft één van de leidinggevende van het project een belangrijke boodschap geplaatst op X gericht aan de gemeenschap.

De boodschap aan de Shiba Inu (SHIB)-gemeenschap

De boodschap van de leidinggevende, op X bekend als LucieSHIB, komt op een cruciaal moment voor de nummer twee meme coin op basis van marktkapitalisatie. Tegen een achtergrond van marktschommelingen en evoluerende regelgevingslandschappen dient de boodschap om de gemeenschap gerust te stellen en te begeleiden bij potentiële uitdagingen en kansen die voor ons liggen.

Hoewel de specifieke kenmerken van het bericht per gebruiker kunnen verschillen, draait het onderliggende thema om HODLing wanneer de marktomstandigheden niet optimaal zijn. De essentie van de boodschap van LucieSHIB draait om belangrijke thema’s zoals betrokkenheid van de gemeenschap, projectupdates en langetermijnvisie.

In de gedecentraliseerde wereld van cryptocurrencies speelt betrokkenheid van de gemeenschap een cruciale rol bij het vormgeven van het traject van projecten als SHIB. Daarom dienen berichten van projectleiders om de transparantie te bevorderen, vertrouwen op te bouwen en steun van de gemeenschap te verwerven.

Verder richt de boodschap zich ook op de laatste ontwikkelingen en mijlpalen die door het SHIB-project zijn bereikt. Updates over partnerschappen, technologische vooruitgang en strategische initiatieven helpen de voortgang van het project en de toewijding aan zijn doelstellingen aan te tonen. Dergelijke updates dienen ook om vertrouwen in de gemeenschap te wekken, waardoor hun geloof in het groei- en succespotentieel van het project opnieuw wordt bevestigd.

Het aanhoudende effect van token burns

Volgens gegevens van Shibburn, een platform dat inzichten in SHIB-verbranding mogelijk maakt, markeerde het protocol enkele dagen geleden een stijging van 395,43% in de brandsnelheid. Daarmee samenvallend lijken drie opmerkelijke brandtransacties primair verantwoordelijk te zijn voor de voorspelde opleving. Door deze transacties werd gezamenlijk maar liefst 16,56 miljoen SHIB verbrand van de hierboven genoemde totale verbrande hoeveelheid.

Bovendien bedraagt het totale aantal verbrande munten uit de initiële voorraad van SHIB nu 410,707 biljoen, wat wereldwijd veel aandacht trekt. Deze indrukwekkende burn-rate vormt een aanvulling op het vertragende aantal transacties in Shibarium, een laag twee blockchain gelanceerd door Shiba Inu.

Met de stijging van de SHIB-burn rate, vergezeld van de aanhoudende prijsstijging van Shiba Inu, lijkt het marktsentiment voor het token een opwindende wending te nemen. De prijs van het token is met een marginale 0,60%7 gestegen tot $0,000009082.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!