Bluntz geeft update over Solana en memecoin dogwifhat

Een veel gevolgde crypto-analist heeft zijn bullish sentiment geuit tegenover een memecoin die in minder dan drie weken met driecijferige cijfers is gestegen. De analist, bekend onder het pseudoniem Bluntz, vertelde aan zijn 237.900 volgers op het sociale mediaplatform X dat het meme-token dogwifhat (WIF) is gezakt tot onder de $0,10 en pas na afloop van de huidige marktcyclus weer prijzen boven dat niveau zal zien.

Op basis van Bluntz’s eendaagse grafiek van het token lijkt het erop dat de analist, die bekend staat om het toepassen van de Elliott Wave-theorie in zijn technische analyse, suggereert dat WIF momenteel in de tweede golf van een vijf-golfpatroon zit en uiteindelijk een prijs van boven de $1 zou kunnen bereiken.

Bluntz / X

De Elliott Wave-theorie stelt dat de hoofdtrend van de prijs van een activum zich verplaatst in een vijf-golfpatroon, terwijl een correctiegolf zich voordoet in een drie-golfpatroon. WIF wordt verhandeld op $0,321 op het moment van schrijven, een verbijsterende stijging van 323% vanaf de slotkoers van $0,0759 op 8 januari.

Als volgende staat het smart contract platform Solana (SOL). Bluntz zei dat het op vier na grootste crypto-activum naar marktkapitalisatie boven $150 zou kunnen stijgen, een stijging van ongeveer 72% vanaf het huidige niveau.

Bluntz / X

Op basis van Bluntz’s acht uur durende grafiek van het layer-1 crypto-project lijkt het erop dat Solana potentieel een drie-golf neerwaartse trendpatroon heeft afgerond en nu probeert de zone tussen $90 en $100 te “testen en terug te winnen” voordat het een uptrend hervat die het verder kan doen stijgen dan $150. Solana wordt verhandeld op $87,45 op het moment van schrijven, een stijging van 5,66% gedurende de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!