Chainlink koers stijgt hard, maar kunnen de bulls dit doorzetten?

Chainlink (LINK) kende een veelbelovende week met een dubbelcijferige stijging van de tokenprijs, wat investeerders de kans gaf om winst te boeken. Tegelijkertijd daalde het aanbod van het token op beurzen aanzienlijk, wat erop wijst dat meer investeerders aan het verzamelen waren. Suggereert dit een eventuele verdere prijsstijging van de Chainlink koers in de komende dagen?

Volgens CoinMarketCap steeg LINK met meer dan 9% in de afgelopen 24 uur. Op dit moment wordt LINK verhandeld tegen $15,05, met een marktkapitalisatie van meer dan $8,5 miljard.

Tijdens de stijging van de tokenprijs daalde het aanbod op beurzen aanzienlijk, wat over het algemeen wordt beschouwd als een bullish signaal. Volgens de recentste tweet van Santiment is het aanbod op beurzen voor het eerst in ongeveer 4 jaar onder de 15% gezakt.


Bovendien lag het aantal portefeuilles met meer dan 0 munten slechts 6% onder het hoogste niveau ooit. Deze gegevens gaven duidelijk weer hoe investeerders bezig waren met het kopen van Chainlink.

Om te verifiëren of de koopdruk hoog was, heeft AMBCrypto gekeken naar de statistieken van LINK. Tot verbazing werd ontdekt dat zowel de grafieken van het aanbod op beurzen als het aanbod buiten de beurzen nauw met elkaar verweven waren, wat aangeeft dat de koop- of verkoopdruk enigszins neutraal was.

Interessant genoeg toonde de grafiek van het aanbod in handen van de belangrijkste adressen ook een afname vorige week, wat wijst op verminderde interesse van grote spelers in LINK.

chainlink

Een trendomkeer in aantocht?

Echter, als de meest recente gegevens worden overwogen, kan de mogelijkheid van LINK die een bull rally start niet worden uitgesloten.

FLASH, een populaire crypto-analist, plaatste onlangs een tweet waarin de mogelijkheid werd benadrukt van LINK die een bullish momentum zou kunnen krijgen. Volgens de tweet zou de prijs van LINK binnenkort kunnen stijgen, resulterend in een bull rally.


Voor een beter inzicht in wat we kunnen verwachten van LINK, hebben we de dagelijkse grafiek van het token onder de loep genomen.

Uit de analyse van de dagelijkse grafiek bleek dat de Chaikin Money Flow (CMF) vorige week sterk daalde, wat mogelijk het einde van de bull rally van het token zou kunnen betekenen.

Desondanks vertoonden enkele statistieken een positief beeld, aangezien de MACD een bullish crossover vertoonde. Ook de Relative Strength Index (RSI) liet een stijging zien en bevond zich boven het neutrale niveau, wat wijst op een potentiële prijsstijging.

link


In overweging van een utopische situatie, als LINK erin slaagt om omhoog te gaan, zou het enkele weerstandszones kunnen tegenkomen.

Een analyse van de gegevens van Hyblock Capital onthulde dat de prijs van LINK mogelijk weerstand zou ondervinden rond de $16, aangezien het historisch gezien daar een hoge liquidatie heeft meegemaakt.

Binance - Chainlink (LINK)

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!