Chainlink kan naar $20 nu de voorraad op beurzen laag is

In een recente analyse door on-chain dataleverancier Santiment, vertoonde Chainlink (LINK) een opmerkelijke stijging gedurende het weekend, met een piek van $15,82, wat zijn hoogste punt in de afgelopen twee weken markeerde.

De gegevens onthullen verder een significante ontwikkeling, aangezien het aanbod van LINK op exchanges is gedaald tot onder de 15%, een niveau dat ongeveer vier jaar geleden voor het laatst werd waargenomen. Bovendien nadert het aantal wallets met meer dan nul LINK-munten nu 6% van het hoogste niveau ooit, wat wijst op verhoogde activiteit en mogelijke marktdynamiek voor Chainlink.

Santiment / X

Bovendien, volgens inzichten van cryptoanalist Ali Martinez, heeft Chainlink een sterke vraagzone vastgesteld binnen het prijsbereik van $14,8 en $15,2. Opmerkelijk is dat deze zone de interesse wekte van 17.650 adressen, wat leidde tot de verwerving van een aanzienlijke 85,12 miljoen LINK-tokens.

Met de afwezigheid van significante weerstandsniveaus in de nabije toekomst suggereert de analyse dat LINK mogelijk klaar is voor een potentiële opwaartse beweging, met een richtprognose richting de $20.

In de afgelopen maand heeft Chainlink een opmerkelijke stijging waargenomen, met een toename van 4% te midden van de voortdurende marktdynamiek gekenmerkt door de interactie tussen bullish en bearish krachten. Op dit moment lijken de bulls de overhand te hebben in deze financiële krachtmeting.

Afgelopen weekend ervoer LINK een kleine doorbraak, met een tweeweekse hoogte van $15,86. Momenteel handelt de cryptocurrency boven het ondersteuningsniveau van $15, wat optimisme onder analisten voedt voor mogelijke bullish trends in de LINK-prijs.

De huidige staat van de LINK-prijs bevindt zich op een cruciaal punt, waar een doorbraak boven $17 het mogelijk richting de drempel van $20 zou kunnen stuwen, mogelijk nieuwe hoogtepunten bereikend. Daarentegen kan een daling leiden tot het verlies van cruciale ondersteuning op $13.

Een daling onder dit niveau, vooral als het de 100-daagse Simple Moving Average (SMA) van $13,19 raakt, zou het bullish vooruitzicht teniet kunnen doen en mogelijk een aanzienlijke neerwaartse trend kunnen veroorzaken. Deze scenario’s benadrukken de inherente volatiliteit en onvoorspelbaarheid van de cryptocurrency-markt.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!