DonAlt schetst roadmap voor Bitcoin

Een cryptohandelaar die nauwkeurig de bodem van de markt voor Bitcoin in 2022 voorspelde, heeft een roadmap geschetst voor BTC om een prijs van $90.000 te bereiken. In een nieuwe strategische sessie vertelde de top crypto-analist DonAlt aan zijn 56.400 YouTube-abonnees dat in een optimistisch scenario, na goedkeuring van spotmarkt Bitcoin exchange-traded funds (ETF’s), BTC niet zal omkijken en recht op de weerstand van $60.000 af zal gaan.

DonAlt zei dat BTC waarschijnlijk een correctieve beweging zal doormaken nadat het $60.000 heeft bereikt, en merkt op dat de correctie waarschijnlijk snel en agressief zal zijn. Na de terugval voorspelt DonAlt een daaropvolgende rally die BTC zo hoog als $90.000 zal duwen. Hij gaf het onderstaande aan:

“De positieve interpretatie [van de BTC ETF-goedkeuringen]: we gaan naar $60.000. Ik denk over het algemeen dat dat veel mensen erg opgewonden zou maken. Het is een oude weerstandsniveau dat eerder twee keer is getest.

Dus ik zou veel mensen in het kamp kunnen zien zijn van, ‘Hey, we hebben dit eerder vaak getest, we gaan uitbreken,’ en het niet respecteren en met leverage ingaan… Bitcoin zou op dat punt behoorlijk ver uitgebreid zijn. Dus ik zou dat als een mooi terugtrekkingsgebied kunnen zien.

Als je recht omhoog gaat, denk ik dat $60.000 een heel goede weerstand zou zijn… Ik denk dat die terugval behoorlijk agressief zou zijn, vrij snel en een die je absoluut zou moeten kopen…

Als we $60.000 bereiken, zou elke terugval die je krijgt een koop moeten zijn omdat we op dat moment $60.000 drie keer hebben getest. Ik denk dan dat bij de volgende test het niet zou standhouden en dan zou je naar $70.000, $80.000 of $90.000 gaan.”

In een bearish scenario ziet DonAlt Bitcoin dalen naar zijn high time frame support op ongeveer $35.000 in de komende maanden. Hierover zei hij:

“Nou dat de ETF erdoor is, kunnen we eindelijk weer naar niveaus op de grafiek kijken. Ik ben nog steeds met vakantie, maar als we de komende drie maanden ~$35.000 of $45.000 (na een opwaartse beweging) opnieuw testen, zou ik overtuigd kunnen worden om weer actief te worden. Recht omhoog en dan zou ik iets langer moeten wachten.”

Afbeelding Bron: DonAlt/X Op het moment van schrijven is Bitcoin $42.601 waard.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!