Deze altcoin staat op het punt om een bullish rally te ontketenen, aldus analist

Een populaire cryptostrateeg heeft onlangs aangegeven dat hij denkt dat een bepaalde medium-cap altcoin signalen geeft dat deze op het punt staat om aan zijn bullish rally te beginnen.

De handelaar Ali Martinez vertelde zijn 40.400 volgers op X (voorheen Twitter) dat GMX, de native cryptocurrency van de gedecentraliseerde beurs (DEX), klaar lijkt om uit te breken. Hij gaf aan dat de koers een inverse head-and-shoulder-patroon gevormd had, een technische analysegrafiekformatie die een trendomkering zou kunnen signaleren. Hij zei het volgende:

“$GMX vertoont tekenen dat het een hoofd-en-schouderpatroon doorbreekt. Als we een consistente driedaagse kandelaar boven de $59 zien sluiten, zou dit de trigger kunnen zijn voor een bullish rally die GMX richting een ambitieus doel van $90 stuwt!”

GMX is een gedecentraliseerde spot- en futures beurs die een hefboomwerking tot 50x biedt. De oorspronkelijke activa van het project wordt op het moment van schrijven verhandeld tegen $54,50 en is in de afgelopen 24 uur met meer dan 2% gedaald.

Kijkende naar de Bitcoin koers waarschuwde de handelaar dat de leidende digitale activa qua marktkapitalisatie de indruk wekt dat er een trendomkering voor de bredere cryptomarkten aan de horizon is. Om dit idee te ondersteunen haalde hij de Inter-exchange Flow Pulse (IFP) aan, die de BTC-stromen tussen verschillende handelsplatforms volgt. Deze indicator is zojuist onder het 90-daagse gemiddelde gedaald, wat historisch gezien duidt op een bearish wending.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!