Analist voorspelt all-time high voor deze layer-2 altcoin

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist en handelaar gelooft dat een Ethereum (ETH) schaaloplossing klaar is om boven haar recordhoogte uit te stijgen.

De analist en handelaar, die pseudoniem bekend staat als Bluntz, vertelt zijn 236.300 volgers op het socialemediaplatform X dat het layer-2 crypto-project Optimism (OP) momenteel consolidatie ondergaat net onder de all-time high.

Volgens Bluntz staat Optimism op het punt “om dit weekend voor de all-time high breakout te gaan.” Uit de grafiek van Bluntz blijkt dat OP mogelijk met meer dan 15% kan stijgen vanaf het huidige niveau naar meer dan $4,5 na het doorbreken van het huidige bereik waarin het zich bevindt.

OP wordt op dit moment verhandeld tegen $3,89.

Vervolgens is er het Ethereum/Bitcoin (ETH/BTC) paar. Volgens Bluntz geeft ETH een bullish signaal af wanneer het wordt gepaard tegen Bitcoin op de wekelijkse grafiek, waardoor de mogelijkheid wordt vergroot dat de eerste de laatste zal overtreffen.

Bluntz zegt dat de prijs van ETH lager trendt tegen BTC op de wekelijkse grafiek, terwijl de Relative Strength Indicator (RSI), een momentumindicator gebruikt om overgekochte of oververkochte marktcondities te identificeren, een opwaartse trend vertoont:

“Sommige mensen zijn nog steeds maximaal aan het bieden op BTC met een ETH/BTC wekelijkse kaars als deze in een fakeout van een groot high time frame range laag met de eerste wekelijkse bull divergentie in oververkocht gebied in zes jaar.

Gaat gewoon niet lukken, denk ik. Ik denk dat het altcoin-seizoen echt is aangebroken. Het gaat echt belachelijk worden, naar mijn mening.”

Het ETH/BTC-paar wordt verhandeld tegen 0.05991 BTC, en Ethereum tegen $2,540.92 op het moment van schrijven.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!