‘Omega Candle’ en perfecte storm zijn dichtbij voor Bitcoin

Voormalig CSO bij Blockstream en nu CEO bij Jan3, Samson Mow, blijft actief met Bitcoin werken en doet zeer optimistische voorspellingen over de BTC-prijs. Na recentelijk meerdere keren getweet te hebben over zijn verwachtingen dat Bitcoin uiteindelijk $1 miljoen zal bereiken, of misschien zelfs binnenkort, is Mow overgestapt op het voorspellen van een “Omega candle,” die binnenkort de wereldwijde vlaggenschip-cryptocurrency zou kunnen raken.

Dit is niet de eerste keer dat Mow recentelijk tweet over een “Omega candle” voor Bitcoin. Ongeveer een week geleden tweette hij dat Omega niet onmogelijk is; integendeel, het is “zeer echt.” Toen 2024 begon, hervatte Mow het tweeten van zijn voorspellingen over Bitcoin die waarschijnlijk het verbazingwekkende prijsniveau van $1 miljoen zal bereiken. In het bijzonder was er twee dagen geleden een tweet waarin hij verklaarde: “Als je niet gelooft in $1 miljoen Bitcoin of het niet begrijpt, heb ik geen tijd om je te proberen te overtuigen, sorry.”

Nu de Securities and Exchange Commission spot-gebaseerde Bitcoin ETF’s heeft goedgekeurd voor meerdere bedrijven, verwacht Mow dat er verschillende positieve factoren voor Bitcoin zullen plaatsvinden en uiteindelijk een “perfect storm” zullen veroorzaken. Tijdens deze storm zullen er volgens de Bitcoin-maximalist “Omega candles” zijn. De lijst die Mow deelt in zijn tweet van vandaag begint met advertentiecampagnes voor Bitcoin spot ETF’s, gevolgd door de adoptie van Bitcoin door nationale staten. Vervolgens staat de langverwachte vierde Bitcoin-halvering gepland voor april, samen met Bitcoin supply shock, Bitcoin demand shock, lage Bitcoin-voorraad op cryptocurrency-exchanges en andere zaken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!